Sara med sitt potatismos!

Känns en aning trist nu när lillsyrran åkt hem. Sara och min pappa kom ut till ön igår och det var väldigt kul att skratta av sig lite, det behöver jag verkligen!
De hade med sig pulvermos, som sara praktiskt taget gick runt och tjatade om hela dagen igår, haha. Hon blev tyst när hon fick det i alla fall.

På någotkonstigt vis kom vi in på ämnet kamel och jag berättade att min kära Itis hade ridit på kameler när hon var utomlands senast, sara var snabb då med att säga att hon klappat dem och ryckt bort hår från sånna. Jahapp sa jag, och fortsatte "men ita, hon har matat en kanelunge hon!" HAHAHA. Vi båda brast ut i skratt!

Sen kan jag stryka en sak på min lista, det med att gå på ett tak inom en månad. Jag hängde runt på det idag, hjälpte min pappa att fixa med lite saker. Eftersom det är ett högt hus så blev det rätt så fin utsikt.

 


För att de inte skulle glömma deras viktiga saker så la jag upp de så fint..
Pappsen med plånbok, nycklar och hans jordnötter. Sara med sin Mp3, sin salubrin och sitt potatismos. Hahaha.



Nu ska jag njuta av lite Risen och forsätta med en romanberättelse som jag för tillfället skriver på.
Ha det!

Everything by lifehouse

EVERYTHING BY LIFEHOUSE

Denna låt kan jag lyssna om och om igen på, så fin! :)

The winner takes it all...

Åkte till affären idag och kände mig plötsligt extremt dyster, alla de gröna och färgglada sommarfärgerna är nästan helt borta. Det blåste kallt och vågorna rörde sig hastigt på sjön. Såg droppar som påminde mer om snö än regn. Vill inte att sommaren ska ta slut, vill inte att det ska bli kallt och grått. Hösten måste nog ändå vara den mest deprimerade årstiden, i alla fall för mig...



I don´t want to talk
About things we´ve
gone througt
Thougt it´s hurting me
Now it´s history
Ivé played all my cards
And that´s what you´ve done too
Nothing more to say
No more ace to play
The winner takes it all
The loser standing small
Beside the victory
That´s her destiny


Sitter föresten och frossar på risen idag, har verkligen inte ätit choklad på så länge, så tycker att jag kan unna mig det! Såg reklam på risen igår och blev extremt sugen. Klandra mig inte, okej?!

onsdagen den 27/8

Happ, så var det ännu en onsdag, veckorna bara flyger förbi.
Idag har jag planerat att gå och hälsa på barnen på min gamla jobb, de längtar tydligen efter mig. Så det ska bli kul att titta in och säga hej.

Anledningen till att jag främst sitter här och skriver en massa skit är för att jag just målat naglarna. Inbillar mig att de torkar fortare då, känns så i alla fall. Jag testar ett nytt lila nagellack som jag fick av mandis i födelsedagspresent. Det var jättesött! Självklart var jag ju tvungen att sabba det fina med en massa streck på, typiskt mig.

Skriver mera senare, måste måla den andra handen nu!

Bye


Eskilstuna with friends

I helgen så var det Eskilstuna som gällde! Kom dit på fredag eftermiddag och åkte hem på söndag kväll. I korthet kan man säga att vi hade grymt kul, blev allt från goda middagar, ansiktsmasker, picknickar, shopping och utekväll!
Det är så skönt att vara med de där tjejerna, utom dem så skulle allt kännas så svårt och tråkigt. Älskar er alla!!! Tack för att ni finns här för mig, just nu när jag känner mig lite deprimerad.

Det roligaste var nog ändå när vi i lördags gick ut till ett ställe som vic hade pratat så gott om, var typ inte en ända kotte där...senare när vi var påväg hem stannade vi på ett kebabställe för att sätta i oss lite fyllekäk och där må du tro att det var folk! Var mer människor på det där lilla stället än på klubben som vi var på,HAHAHAHA! Vi hade i alla fall trevligt och det var ju det som var meningen.


The crew
  
Lite pina efter en hel kväll med nya skor.

Dagen efter så är man ju liksom trött..
 
Jag med en av gullisarna!


Scarlett Johansson

Var inne på tjuvlyssnat.se och blev helt paff när jag såg denna! Hur kan man säga något sådant till en person?Var bara tvungen att lägga upp den här.

S2, Borlänge

En kille ~20 går fram till en tjej i samma ålder.
Killen: Ursäkta, men brukar folk säga att du är lika söt som Scarlett Johansson?
Tjejen (glatt leende): Nej?
Killen: Bra, för det är fan inte kul med folk som ljuger.
Killen går lugnt därifrån medan tjejen står kvar och ser grubblande ut.

Cred: Schrödinger


Nu så ska jag gå och smaka på mina hemmagjorda matpaj, som innehåller: Kalkon, lök, tomat och ost. Mumsigt värre!

/Cissi


Runor

Kom in på en sida när jag letade efter drömtydningar, där man även kunde spå sig i runor online. Kanske en aning töntigt som man ska ta med en nypa salt. Men blev ytters förvånad när en del saker verkligen stämmer.

Så här stod det:

Ing(ng)
Befruktningens och vårens runa. Kreativitet och sexualitet.

Något har just avslutats och en ny fas inträder. Det kan gälla avslutande studier, flytt till en ny bostad,ett avslutande förhållande eller en ny förelskelse. När den här runan dyker upp visar den alltid på goda nyheter.

Kärlek: Din nuvarande relation håller på att utvecklas till det bättre. Ditt kärleksliv och ditt sexliv genomgår en markant förbättring och chansen finns att du blir gravid. Runan kan också visa att du är på väg in i ett nytt förhållande.

Vänskap: Du utvecklar en nya vänskap med någon som kommer att betyda mycket för dig en lång tid framöver. Om du tycker att din nuvarande situation har stagnerat visar den här runan att det snart är över och blir ersatt av något som ger dig mer stimulans.

Arbete och ekonomi: Du är på väg in i en förändring till det bättre. Du har avslutat något; studier, ett projekt, eller slutat ett arbete. Det nya som kommer innebär en avsevärd förbättring.

Familj: Din familjesituation förbättras på ett tillfredställande sätt. Om du är gravid siar runan om en lätt och lyckad förlosning. Den tyder också ofta på att man får många barn.

Det där med arbete och ny bostad stämmer i alla fall, det andra vet jag inte riktigt. Men man vet aldrig , det kanske stämmer det med.

ljusklot

Det är helt tyst här i huset...inte ett ända litet ljud. Lite skrämande blir det faktiskt att bo själv i ett stort hus.
Oj shit nu har jag glömt av brasan....det gick att få fyr på den igen, tack och lov. Har blivit duktig på det där nu, men glömmer ofta av den så det slocknar ibland.
A ja..tillbaks där jag var, allt är tyst förutom utanför där man då och då hör en massa skjutningar. Det finns nämligen ett skjutfält här i närheten och de pangar rätt mycket där nu på senste.

Har precis slitit mig från jobbsökningen, somnade nästan, neh men allvarligt det är svårt. Har suttit i timmar nu känns det som, så nu tar jag mig en liten pause.
Ska nog unna mig själv en manikyr, nu när mina naglar/fingrar är sotiga på grund av den där förbaskade brasan.

Imorn så bärs det i alla fall väg till Eskilstuna, ska ha en trevlig helg med vännerna. Längtar :D

Har man inget annat för sig så är det alltid kul att leka lite med kameran, tittar
man fort så ser det ut som jag håller i något rött ljusklot ju. hihi.

Mötesplatser

Känner mig grymt löjlig varje gång jag skaffat mig medlemskap på någon sorts mötesplats. När jag väl sitter inne på sidan så tänker jag bara:
- varför har jag den här sidan egentligen???
Det sägs ju att det är många som träffar den rätta genom sånna här sajter, men kan verkligen inte första detta. Så varför skulle det inte funka för mig?? Jag blir dock alltid så deprimerad när jag ser vad det är för typer som skriver till en, antingen för gamla, för konstiga, för med ett finare ord, inte min stil på kille eller  för oseriösa. En gång när jag var medlem på  mötesplatsen.se så var det en så konstig människa som ville skämma bort mig och dyrka mig som en prinsessa mm, en aning obekvämt kanske.
Stängde ner det kontot för ett bra tag sen, men nu har jag skaffat happypancake.com som inte ett dugg skiljer sig från övriga. Jag vet att man ska se insidan på människorna innan man dissar en, men det är ju lite svårt när man ser ett fult kort på grabben och typ ett medelande där det står hej på. Nu ska jag inte dra alla över en kant, för det finns även snygga människor på dessa sajter, det gör det.
Tror inte jag kommer ha sån särkilt tur när det gäller att hitta någon via internet alltså.


Ni som hittat er käratse genom dessa eller liknande sajter, grattis och lycka till med det!

Ha en fortsatt trevlig dag.

/ Cissi

Han var nära på att drunkna...

Idag så är det Torsdag! Veckan går väldigt fort.

Kan börja med att skriva lite om gårdagen. Hade bestämt träff med Thessa i handen klockan ett, jag som har båttider att passa var där ca en timme innan, vilket inte gjorde något eftersom thessa också kom typ en timme innan. Eftersom det var lunchtid då så väntade vi lite med att äta, var bara fullt över allt och vi hade ju ändå inget att passa. Blev slutligen onyttigt, hehehe...en nacho de lux! Men gott var det i alla fall!
Sen vandra vi runt i hela handen, går rätt så fort det. Vi gick ut på torget och passade på att njuta av den sista sommarvärmen, tragiskt det där..sommaren är redan över :(
Sen var det bara att handla och säga hej då.
Thessa pratade nästan hela tiden om en kille som hon träffat och var så glad över, är verkligen glad för hennes skull och jag hoppas verkligen att det håller. Hon förtjänar det verkligen.
Blir dock lite deprimerad när alla träffar killar hela tiden, är ett ständigt snack om den saken. SJälv har jag ju ingen och det är lite tråkigt. och det roligaste är ändå att alla tar mig för singel hela tiden, de frågar knappast om jag har någon på gång, hahaha. De säger typ, skönt för dig som är singel. Shit, står det de i pannan på mig eller? A ja..på grund av min kräsenhet lär jag väl förbli det ett tag till skulle jag tro.

I natt drömde jag en mardröm igen...drömmer om sånt som skrämmer mig och det är jobbigt värre.
Slutade med att jag slog på teven och titta på bla "Hope & Faith" och på olympiska spelen, i två timmar!
Har kommit underfund med att power walk, eller vad det nu heter ser extremt löjligt ut, men jag kan tänka mig att man får grymt fina lår. Sen försökte jag få en blick av en snygg amerikansk spjutkastare, men han syntes inte speciellt mycket i bild :(.

Igår var samma sak, drömde något hemsk.
Drömde om en pojke som jag hade när jag jobbade på dagiset. Han ramlade av bryggan och både hans mamma och min syster bara stod där och tittade på när han sjönk. Jag som hade en massa packning på mig skrek åt min syster att fort hoppa i efter honom, men det gick allt för sakta. Det slutade med att jag slängde av mig allt och slängde mig i som en galning. Jag lyckades rädda honom. Det värsta med drömmen var ändå att hans egen mamma bara stod där, rörde inte en fena, men sorgsen var hon självklart. Vaknade precis efter räddningen.

Idag ska jag ägna mig åt att leta jobb. Får se hur det går med den saken, men man måste ha positiva tankar och inte vara så kräsen!

Ha en bra dag
/Cissi

Har kommit underfund med en sak

jag gillar nog musikaler. Lyssnade igenom min Mp3 igår och kunde konstantera att jag har låtar från 9 olika musikalfilmer. 


 

 
Phantom of the opera      Footloose                       
             
 
High school musical        Mamma Mia                   
   
 
Grease 1                    Grease 2                        
                       
 
Dirty Dancing 1                 Dirty Dancing 2   


Moulin rouge

Phantom of the opera- har en massa låtar bl.a wandering child, angel of music.
Footloose- Holding out for a hero
High school musical- What I´ve been looking for
Mamma Mia- Sos, mamma mia, honey honey m.fl
Grease - mix med alla låtarna i.
Grease 2- Cool rider
Dirty Dancing- The time of my life
Dirty Dancing 2-Hips don´t lie
Moulin Rouge- sparkling diamond, your song.


En tripp till det förflutna

Förra veckan begav jag mig upp till Dalarna, till min farmor. Vi hälsade på min gammelfarmor och även mina kusiner, vilket var väldigt trevligt. Vi åkte också förbi Grängesberg där jag en gång i tiden bodde, såg väl ut som vanligt där. När vi sedan åkte förbi där min "typ" dagmamma en gång bodde och såg hur de husen såg ut nu, så var det som ett kniv skar in i mitt hjärtat. Allt var igenbommat, fönster, dörrar ja allt! Så många minnen! Var väldigt trist att se det sådär. 
Vi åkte också förbi Saxdalen, vilket jag också har minnen ifrån. Det var nämligen där min första förälskelse uppkom, jag  var väl rätt så liten då. Han hette Emanuel men kallades Manne och det var av honom jag fick min första puss. Har inte träffat honom sedan dess.

Dagen då jag fyllde år så bjöds jag på mat på närliggande värdshus, vilket var rätt så trevligt. När jag sedan frågade om de hade någon galleria i närheten så skrattade bara farmor. Det visade sig att det låg en bra bit bort, åkte ca 8 mil för att handla. Lite udda kanske.

Det var på någotvis mycket grönare däruppe, som om det fortfarande var sommar där.

Men för varje dag som gick dessto mer längtade jag tillbaka till Stockholm. Visst landet uppe i Dalarna kan väl vara trevlig för ett tag, men att bo där skulle kännas väldigt jobbigt för mig. 

lista

Vilket är ditt tydligaste karaktärsdrag?
Givmild skulle jag tro.
När är du lycklig?
När folk bryr sig om mig.
Vad ville du bli när du var liten?
Typ prinsessa eller något liknande.
Vilket är ditt starkaste minne från barndomen?
När jag lekte i lekparken på dagis.
Vem var ditt livs första stora kärlek?
En kille som hette Manne(Emanuel).
När sa du "Vet du inte vem jag är" senast?
Det vet jag faktiskt inte..
Vilken har varit den värsta dagen i ditt liv?
I går.
Vad handlade ditt senaste utbrott om?
orättvisa
Vilken är din värsta skräck?
Att jag ska misslyckas i livet.
Vilken är den sämsta affären/köpet du gjort?
En väska som jag typ aldrig använt, men jag skulle promt ha den :S
Hur vill du helst transportera dig?
Motorcykel
Vad är det närmaste döden du kommit?
När jag hoppade från ett hopptorn och hade svårt att komma upp till ytan igen. Simmade först åt fel håll, vilket var riktigt läskigt.
Vilken är din största last?
Shopping, brukar bli en massa onödiga saker då.
När googlade du ditt namn senast, och varför?
Kankse någon månad sedan, kul och se om man hittar något om sig själv hahaha.
Vilken modetrend var du tidig med att upptäcka?
Ja a..det vet jag inte.
Vem är den mest kända människa du talat med och varför?
Linda Haglund kanske, hade henne som gymnastiklärare.
Vad smugglade du in i landet senast?
Var nog filmerna jag köpte i Kina.
Vilket är det märkligaste sms du fått?
Typ från någon som skickat fel.
Har du nån gång blivit förföljd?
Nje det tror jag inte..
Nämn en bok som du sagt att du läst, men som du i själva verket aldrig tagit dig igenom.
"Gömda"

Ensam

Jag mår bara sämre för var dag som går. Har blivit hemskt sårad, sliten i stycken, känner mig totalt bortglömd och ensam och jag har snart ingen livsglädje kvar. Att anklaga mig för alla de problem som finns sårar mig ännu mera, för det är aldrig bara ens fel att två människor bråkar. Visst kan jag ha humörsvängningar, men det kan ju alla ha. Detta har pågått så länge nu och jag vet inte hur jag ska övervinna den ondska som finns inom mig. Inte ens ett ända kort när man fyller tjugo, inte ens ett grattis från ens förälder, ingen tårta, nej ingenting. Presenter det kvittar väl, men ett kort skulle faktiskt vara värmande.  Har inget jobb och inget hem. För nu när man är tjugo så är man ju vuxen och ens förälder behöver inte ta ansvar längre, så då passar det bra att slänga ut en. Att försöka skicka iväg mig till det ställe som jag skulle känna mig mest osäker och obekväm på skulle verkligen inte funka! Det sårar mig att hon ens föreslår detta. Vill bara gå ut och skrika och gråta högt som bara den, vill få ut allt gråt jag har kvar, om jag nu har något det vill säga. Jag har så svårt att öppna mig och verkligen berätta vad jag känner, är som ett lås vars nyckel har blivit bortkastad. De säger att jag borde söka hjälp hos en psykolog, men om jag inte ens kan öppna mig för dem som står mig nära så kan jag ju omöjligt öppna mig för någon annan.  


Jag har svårt att skratta, svårt att le, svårt att må bra. Jag är som en sten som sjunker, som omöjligt kan ta sig upp till ytan igen utan hjälp.


Dessutom så är jag feg, EXTREMT feg. Jag kan erkänna att jag som många andra har skärt mig själv. Inte djupt men bara så att folk skulle se vad jag gjort. Man ville ha det hemligt men ändå inte. Jag var troligtvis ute efter att bli sedd och bli hjälpt. Ingen märkte det och jag vågade inte fortsätta med det. Har som tur är inga ärr från det, kan bero på att jag inte gjorde det så mycket och att det inte var så djupt.

Jag vill inte heller leva, men att ens fundera på självmord vågar jag inte ens. Har tyvärr inte det som krävs för den saken.

Men detta har i alla fall gjort mig lite våghalsig, jag vågar och vill utmana ödet. Jag vill springa på tak, hoppa bungyjump m.m. för dör jag så dör jag.


Självklart har jag folk som bryr sig om mig, som jag fick grattis meddelanden ifrån som förstår mig, men känner mig ändå ensam. Vänner som betyder väldigt mycket för mig, men de kommer säkert inte finnas här för evigt.


Lördag 9/8-08

I går var sista dagen på jobbet, kändes både skönt och lite oroande. För vad ska jag göra nu? Det blev i alla fall lite kalasande, eftersom jag var så duktig och bakade. Dessvärre så blev det bara ett barn på dagis igår, det skulle vara fem från början, men vissa skulle bort och andra var sjuka. Synd att jag inte fick säga hej då. Får väl ta och komma och hälsa på där snart.

Just nu sitter jag hemma hos syrran, har förtillfället inget hem. Är glad att jag har en sån underbar syster som nästan alltid ställer upp för mig. Jag vet inte vad jag skulle ha gjort utan henne, hon förtår mig och har själv vart i samma situationer som mig.

Senare ikväll ska jag på middag hos mandis! Efter det så blir det troligtvis så att vi går ut och partar lite, så kvällen blir nog skittrevlig.

/ Cecilia

6 augusti

Idag är det redan onsdag, tänk att det ska gå så himla fort när man helst inte vill det.

Vädret har varit riktigt dåligt den här veckan alltså, och tack vare det så har vi ingen el i mitt rum. En kabel till den där elmanicken har tydligen brunnit upp, typisk typiskt. Så nu får vi ha en förlängningskabel som går rätt över trappan och jag har redan gått in i den flera gånger.

Idag ska jag också försöka göra en förändring i mitt liv, kan tyvärr inte skriva vad jag ska göra, här men det blir helt klart en förändring. Hoppas bara att det går som jag har tänkt mig.

Söndag

Har nog aldrig varit sådär förtjust i söndagar, det är dagen innan man börjar skolan/jobbet. Känns alltid så tungt när man inser att man borde lagt sig tidigare, för att man ska upp tidigt dagen efter.
Det här är i alla fall min sista vecka på jobbet, sen säger jag adjöss till det. Blir en aning tråkigt men ändå rätt så skönt. j
Jag både längtar och längtar inte tills fredagen. Jag längtar just för att det är fredag och sista dagen. Det som dock är jobbigt är att jag sen inte har något annat jobb.

Neh nu ska jag gå och ta mig en dusch och sedan ska jag gå och lägga mig och läsa vidare på en bok som jag läser,("När jag hör din röst" av Stephenie Meyer).

Ha en fortsatt trevlig kväll.

FILIP 4 ÅR!!!

Igår så fyllde min älskade lillebror hela fyra år, tiden går allt för fort asså. Det blev kalas med bullar och prinsesstårta. Han fick själv välja tårta och anledningen till valet beror faktiskt endast på grund av den där rosen som sitter på. Han äter upp blomman och sen är han färdig med tårtan, lite kräsen börjar jag tro. Men men det var hans dag och han gör som han vill.
Han fick en tuff Blixten McQueen t-shirt av mig och en hel del godis. Det är nämligen svårt att köpa saker till denna lilla hern, för han bestämmer sig alltid för att titta hur innehållet  på sakerna han får ser ut. Så typ alla hans saker är rätt så trasiga...
Förutom det så fick han en massa Blixten McQueen saker, en trumpet och en massa saker till hans cykel.


Gotland

Jag har nog extremt mycket bilder på kameran som skas ladda upp, tyvärr får jag vänta tills jag har min överförningskabel till hands.
Var i alla fall till Gotland i torsdags och kom hem i går kväll. Det var jag, syrran och Alex. Vi hade det asmysigt, jag säger då det, att Gotland är en av de mysigaste plattserna jag någonsin varit på. Vill åka dit igen, vill flytta dit till och med. De är så vackert där!
Lovar att lägga upp bilder så snart som möjligt :P



Idag fyller min underbara lillebror 4 år!!! GRATTIS gullunge!



RSS 2.0