Ibland så händer det



Spelade Monopol idag med syrran..man kan väl säga att det gick rätt så bra.
Jag ägde nästan alla gator och hade hotell på dem också.
Vi spelade i går också med två grannar och då gick det bäst för henne, men
idag fick hon i alla fall igen, hihi.

Jag kollade föresten igenom min kamera igår och upptäckte en hel bunt med bilder från i sommras. Så nu gäller det bara att leta reda på överförningssladden så att jag kan skicka över dem till datorn.

Senare ska jag ta och titta på min nya favoritserie, nämligen "True Blood".
Lillsyrran ska få låna första säsongen av serien vilket jag ser fram emot. Här följer en länk till första avsnittet av serien.



gfhfu


Man kanske ska ta och lägga det här åt sidan, i alla fall
 tills man kommer på något vettigt att skriva...



14/8


Idag fyller jag år! Grattis till mig själv.

Movie


The Hangover

Rekomenderar den verkligen, grymt rolig!
5/5 möjliga!

adjöss drömmar


sjukt seg på att uppdatera..

men det har inte hänt mycket den här sommaren..tycker sommaren blir sämre och sämre för varje år som går. Nu snackar jag inte om vädret.

Jag har kommit till en deppfront då jag inser att drömmar förblir drömmar. Hade sett fram emot en make-up kurs som jag skulle börja, men gissa vad! ÄR FUCKING PANK! Hatar livet, det innebär att jag är tillbaka där jag var i våras, ett patetiskt liv utan jobb, plugg eller pengar. Jag får en massa förslag på vad jag kan göra, men det duger inte. Jag vill inte hålla på och slita med något jag vantrivs med, det har jag gjort förut och det orkar jag inte mer. Tyvärr kommer det nog sluta så ändå. Hur sjuttsigen stavas föresten ordet jag nyss skrev?endå eller ändå?Vette fan asså. Min svenska suger.
Sen vill jag följa med världens finaste tjejer till london i höst, men det blir nog inte mycket av det heller...hatar mitt liv.
Och nej malin eller någon annan för den delen, jag vill inte ha en jävla föreläsning på att jag borde söka jobb på typ mcdonald(likande) bara för att få in pengar.
Det värsta är att det gått två år sen jag tog studenten och jag har fortfarande ingen aning om vad jag vill göra med mitt liv. Det suger verkligen. Det gör det inte lättare heller att man typ har en morsa som vill att man ska flytta. JAG VILL FLYTTA, men funkar ju inte så bra när man inte har pengar.

Nu ska jag fixa mig lite och dra ut och gå eller nått..måste försöka hitta på något.



RSS 2.0