.


Asså jag är både ledsen och besviken på min syster just nu. Som jag sa så var jag rädd för att fråga om jag fick sova där och jag borde aldrig gjort det. Hon tror att jag då kommer att fortsätta komma dit och bo. Jag vill ju bara inte vara ensam över helgen. Det känns extra jobbigt eftersom det är alla helgona helgen, är liksom uppskrämd. Får stänga in mig på rummet hela helgen. Hos familjen tänker jag inte sova, där känner jag mig inte alls välkommen efter att morsan sparkat ut mig. Jag praktiskt taget hatar den här ön nu. Jag klarar verkligen inte med ensamheten längre. Sen så är det någon som ringer till mig hela tiden, vill inte svara eftersom det är ett konstigt nummer, alltså inte något vanligt.

Jag vill inte :(


Åhh jag har en sån träningsvärk...skulle jag vilja säga i alla fall, men det vore lögn. Jag har snarare en annan typ av värk och det gör dagen ytterligare till en dålig dag. Barnen på jobbet har varit helt konstiga och gnälliga idag, det har varit kallt ute och sen har jag haft ont i magen. Bläh för denna dag!

Sen så vill jag ta mig härifrån i morgon, vill nämligen inte sitta kvar själv över alla helgona helgen. Men jag har ju ingenstans att ta vägen :(  Jag kanske är mesig, men det känns läskigt. Tänk er ett stort hus, ute i mörkret, på en ö och lägg till att det är alla helgona helgen. Låter som en läskig rysare för mig. Om jag skull bli mördat så skulle troligtvis ingen höra mig. Buhu..jag är en mes, jag vet.
Känner mig dum att fråga syrran om jag får sova hos henne, har gjort det så mycket på senaste. :/
HAAAAATAR ATT BO HÄR UTE!!!!!!!!!!!!!!!!

Bajs, hittar inte ett nummer på internet som har ringt mig. Det ser konstigt ut och så gillar jag inte att svara när jag inte vet vem som är på andra sidan luren. Har kollat på eniro, hitta.se, gula sidorna och en massa fler och det finns inte någostans.

Gårdagens True Blood avsnitt finns här!


When I walking on the island..


Det finns en fågel som jag har en aning svårt för, det är hackspättar! Är nämligen inte första gången som jag blev väckt av en sådan. Utanför så finns det en lyktstolpe med järnhatt på och från stolpen så går det en massa ledningar till huset. Och så fort den där lilla hackspätten får för sig att leta efter kryp på stolpen så går ljudet raka vägen in i huset, in i väggen. Precis där jag har min säng! Dumma dumma fågel!

Jag har nu ändrat utseende på bloggen. Blir väl ändring snart igen. Jag tröttnar ju så snabbt.

Nu ska jag ut och promenera i mina nya stövlar! Japp, jag har faktiskt äntligen införskaffat mig ett par. Väldigt enkla och svarta. Funderar på att köpa lite färgglada snören till för att piffa upp dem lite.
Should I pimp my rubber boots?



Skriver mer senare!


26 oktober


Guuud vad jag är trött på utseendet på min blogg nu :/ får ta och fixa det när jag kommer tillbaka till ön. Åkte med resten in igår och åker ut igen i kväll eller imorn. Får se vad jag hinner med idag liksom och om jag får stanna en natt till i syrrans lägenhet. Idag ska jag försöka med att gå och lämna ut en massa CV:n(om jag lyckas hitta och skriva ut). Sen ska jag äntligen försöka hitta en klipptid idag.

Det mest irriterande med att sova i samma rum som lillsyrran är att man alltid vaknar av att hon snackar i sömnen. Alltid! Försöker alltid lägga det på minnet vad hon säger, men glömmer det på morgonen. Sen är det lite läskigt också, för majoriteten av gångerna då hon pratar så sitter hon upp.

Grattis på namnsdagen manda, 26 oktober var det.

lugn vecka och en lördag med fart.


Har på senaste tiden inte haft någon vidare lust att skriva på bloggen, ska försöka bättra mig. Lillbrorsan är här och min pappa, de ska fixa lite granna härute. Har märkt att den lilla filuren är rätt så kass på skattjakt :/ hade gömt tre saker och han hittade inte en enda utan min hjälp. dessutom hade han fått världens enklaste karta, haha. Men aja..man kan ju inte vara bra på allt och sen så är han ju bara fem år också. Nu sitter vi och tittar på Scooby Doo, eller snarare han. Jag visste att han lätt skulle bli uttråkad här ute, därför så har jag köpt film,pysselbok och godis. Så det här ska vi väl klara av.

Veckan som var blev en väldig lugn jobbvecka. Som max var det 2 barn på förskolan och 6 stycken på fritids. Det är många sjuka och lediga. Få la se om det är många barn nästa vecka.

neh jag skriver mer när jag har lust. Trevlig helg.



fredag-måndag


Känner att jag varit dålig på att uppdatera bloggen. Här kommer det i alla fall en liten blick av mitt tråkiga liv.
I helgen lämnade jag ön och for hem till syrran. Fick låna syrrans lägenhet och jag och lillsyrran hade myskväll. Vi passade på att vara lite onyttiga, så det blev chips,läsk och julmust(japp julmust!). På lördagen så åkte vi iväg till sjukhuset för att hälsa på min farfar. Oj vad folk det blev! Hela familjen, syrrans pojkvän, faster med man och två vänner till familjen. Sammanlagt så var det väl 11 stycken. Han mår i alla fall hyfsat bra nu, men är oerhört trött. Vi får la se hur länge han blir kvar. Efteråt så var det bara att åka och klacka om ett par skor och sedan bege sig ut till ön igen. Lite tråkigt, men känner att jag har ett ansvar att ta hand om katten här ute. Får se när jag åker in nästa gång, har blivit ett himla farande på senaste. Har typ inte råd med det.

Imorn är det jobb som gäller, liksom resten av veckan. Ska bli skönt att samla in lite pengar, I really need it!

För tillfället känner jag mig helt uppsvullen, åt för mycket mat. Jag är kass på det där med portionsmätning och det blir ofta en hel del över. Så idag kände jag press på att jag var tvungen att åt minstånde äta lite till. Det blev TVÅ hela tunnbrödsrullar med räksallad. Urk..blir illamående jag bara tänker på mat.
På tal om tunnbrödsrulle så har jag en historia som jag tycker är så himla kul. Det var en kväll då jag var ute med några vänner och efteråt så bestämmer vi för att ta lite käk innan vi fortsatte hem. Jag liksom M beställer en varsin tunnbrödsrulle och det lustiga är att M inte ens är förtjust i mos. Varför beställer man då en tunnbrödsrulle? JO, på grund av RÄKSALLADEN inuti!HAHAHA..om man följde mosspåren på gatan så skulle  man troligtvis kunna hitta hem till henne.

Jag önskar att min farmor var vid liv just nu, känner verkligen att jag skulle vilja prata med någon som henne. Det känns patetiskt att sitta och snacka vid en gravsten, då är det ingen som kommer med bra råd och åsikter. Saknar dig otroligt mycket!

Sen så frågade min pappa om jag kanske var intresserad på att ta över min farfars lägenhet, eftersom de annars ska sälja den. Grejen med det är att jag inte med säkerhet kommer att kunna betala hyran. SE allt är en enda ond cirkel! Här ute har jag knappt någon chans att kunna få ett jobb pga boendesituationen och om jag tar över lägenheten så måste jag verkligen ha ett jobb för att betala hyran. Hur ska jag göra?

Tooorsdaaag


Idag så har min dag varit väldigt bra, förutom att min farfar fick en stroke dåra. Fick en chock när jag hörde det och nu är jag väldigt orolig. Tydligen så mår han bra nu, men jag började nästan gråta på båten när jag tänkte på det. Som tur var att jag fick sällskap och jag kunde tänka på något roligare.
Träffade en gammal kompis idag, hade jättetrevligt och det var skoj att prata minnen. Sen träffade jag hennes lilla söta dotter också, en mycket glad liten tös må jag säga.
Nu sitter jag proppmätt och funderar på om jag ska slå på en film eller ej. köpte "What happens in Vegas" idag, antingen ser jag den idag eller så får det bli imorgon. Bara för att jag tänkte se på film, pga att 4 och 6 aldrig fungera, så fungerar de nu..
A ja..vad är en bal på slottet..HAHAHA! Gud jag är nog trött! Vi ses! BYEEE!

V.M


Veronica Maggio-Nöjd?

Det värsta är att jag känner igen mig lite där..



För dina naglar


Depend Minilackskollektion höst 2009
Lacken kanske inte är de allra bästa, men de finns grymt många snygga färger. För ett tag sen investerade jag i några lack från depend och de sitter längre än väntat. Har alltid tyckt att deras lack försvinner så fort, men t.ex lack nr: 86 satt nästan 2 veckor och det såg fortfarande snyggt ut! Det är för övrigt min nya favvo. Är det inte härligt med lite färg? 

/Cissi



Värdens Barn


Jag såg på en dokumentär igår kväll, den handlade om fattigdomen,sjukdomar och föräldrarlösa barn i Malawi(Afrika). Malawi är ett av världens fattigaste länder. Jag blev så berörd och jag hade allvarligt talat svårt att sova. Dessa människor! Hur hemskt de egentligen har det. Vi har nog väldigt svårt att inse och många vänder nog kappan till. En del till och med struntar i dessa människor. Tänk dig ett land där över 1 miljon barn är föräldrarlösa. Där föräldrarna troligtvis dött i Aids. Och där barn går runt med denna förfärliga smitta! Där barn blir tvungna att agera föräldrer åt sina småsyskon, endast vid 13 års åldern. Där det till och med gått så långt att man börjat stympa människor bara för tron om ett eget bättre liv. En fråga som ställdes var hur dem tror att deras framtid såg ut, och svarat blev tyvärr att de inte trodde på någon framtid. Så här går man runt i Sverige och klagar på alla möjliga småsaker! Jag klagar på att jag har det så hemskt här på ön, men vafan! Jag har i alla fall tak över huvudet, mat som räcker och blir över, kläder, jag är frisk och jag har en familj som jag kan vända mig till. Det är såååå mycket mer än vad dessa människor har. Jag skäms hur bra jag egentligen har det. Man behöver inte vara rik för att hjälpa människor. Att lägga en slant eller två i t.ex "Världens Barn" bössor gör skillnad. Tänk på det nästa gång! Det gör i alla fall jag.


Det går också att kolla in denna sida: I am because we are.


Tattoos bl.a


Jag börjar nog att bli lite förvirrad här ute. Satt och skrev handlar lista idag och när jag tittar på den cirka fem minuter efter så ser jag att jag skrivit upp socker! SOCKER! Vafan, jag behöver inte socker! Varför skrev jag upp det? Kanske tycker mitt undermedvetna att jag ska trycka i mig lite. Skumt det där.

Just nu eldar jag i pannan, vill ha värme i huset. Dessutom en varm, riktigt varmm, dusch! Har föresten bara ett par rena strumpor kvar :( måste tvätta kläder! Det finns visserligen en tvättmaskin här, men vill man ha kvar kläderna i dess färg, så bör man inte använda den. Den har nämligen färgat ett antal plagg gula. Vet asså inte hur jag ska lösa det hela. Nästa vecka jobbar jag och då skulle jag kunna låna tvättmaskinen, men det behövs ju tvättas innan dess. Är ändå en himla tur att jag har rätt så mycket kläder härute.

Min kalender gick sönder idag, eller inte kalendern utan det där lilla fina lila snöret som man ska lägga mellan sidorna för att se vart man är. Det stör mig verkligen och jag vill ha en ny kalender.

Igår så satt jag och kollade runt på olika tatueringar på nätet och gud så mycket fint man kan hitta! Någon gång i mitt liv så ska jag fixa mig en egen, när vet jag inte ännu.
Här är några coola tatueringar i 3D format, just för att jag diggar 3D. Favoritbilden är nog den första.

   

  


  

 

Idag så står städning och affären på "att göra listan". Ha en fin dag.


Bajslördag!


Det är inte min dag idag. Till och börja med så har jag problem med pannan, den läcker nämligen vatten. Så jag har fått gå och lufta en massa element. Tydligen så har jag inte skruvat åt en kran tillräcktligt. Bajs, gillar inte att bo här ute. När jag hamnar i jobbiga situationer så har jag märkt att jag får ont i ryggen, asså allvarligt. Eller kanske inte ont, men det ömmar liksom. Är en jobbig känsla i alla fall. Har sådan ångest för att jag tydligen inte skruvade åt kranen ordentligt. Är rädd att allt ska paja och gå sönder. Vill ju inte vara orsaken till det.

Och inte nog med det, symaskinen kronglar också och jag får inte igång den. Så där försvann dagens plan på att försöka sy ihop en klänning.

Har börjat säga bajs rätt så mycket på senaste..är grymt irriterande. Ursäkta mitt bajsspråk!


fredag idag


Idag var jag iväg till sjukhuset. Min farfar såg inte speciellt kry ut, kändes konstigt att se han liggande där i sjukhussängen. Jag köpte med bullar och lite choklad som han kunde smaska på.
Det märks verkligen att han är en väldigt omtyckt människa, det är många som kommer fram och frågar hur det är med honom. Han har verkligen levt ett lång och fantastiskt liv och alla minnen han berättat om. Vissa berättelser har jag hört flera gånger, men tycker det är härligt att han har sånt himla bra minne. Han pratar om att han kommer att dö och jag har börjat inse att det kanske inte är så långt kvar för honom, hur jobbigt det än känns. Jag vill bara att han ska leva, några år till i alla fall.

På stationen i handen så mötte jag på lillsyrran! Det hade jag verkligen inte räknat med! Var härligt att träffa henne och jag bjöd henne på fika. Var snällt att hon stannade med mig och fördröjde tiden lite, medans jag väntade på att bussen skulle gå. Och sara, du ska veta att jag saknar dig också, trots att jag kanske inte alltid erkänner det. Vi har haft våra fajter och tvister i livet, men du är och kommer alltid att vara min syster.

Så..fredagsmys va? Haha!Lär ju ju kuuuul...
Köpte ananas idag! Tänkte lyxa till det lite med gammaldags vaniljglass med ananas till!



Vit => Svart


Tröttnade på utseendet på bloggen, så nu får den se ut såhär ett tag. 
Ut med det vita, in med det svart!


Med en gnutta fantasi.



Gårdagens True Blood avsnitt hittar ni här.

True blood är bara än utav mina favoritserie, den absoluta favoriten är Heroes! Älskar den verkligen. Jag tror jag är mycket för sånt som inte är verkligt. En annan favorit är Smallville, vilket inte heller är så där verkligt. Men va tusan, jag gillar det. Finns också en anledning till att de är mina favoriter..det är nästan de enda bra som går på mina kanaler.
Tyvärr så verkar det som om det är säsongfinal idag av Heroes :(
Vad ska jag då börja titta på? Irriterande irriterande,

För de som inte vet så handlar Heroes lite kort om en bunt människor, med speciella förmågor. Seriens stora grej är att dessa människor ska rädda världen! Hur som helst är det bra.

Trues Blood handlar om en värld där vampyrer och människor lever sida vid sida. Det har tagits fram en dryck, som gör det möjligt för vampyrer att överge blod. Tyvärr är inte alla inne på det spåret och spänningen mellan människor och vampyrer finns fortfarande kvar.

Smallville handlar om Clark Kent(alltså stålmannan), som ung. Om hur han blev som han blev och varifrån han kommer.
Lite spänande sådär. Kan vara lite väl märkligt ibland.

Ja det var lite kortfattat för dem som ville veta eller inte veta. Varsågod! HAh.





Idag blir jag kvar på ön. Har nämligen inte så gott om pengar att jag kan åka in och ut
som en galning. Tar en tripp in imorgon i stället, då kan jag klämma in flera saker i
stället. Känner mig dum som inte har kommit iväg till min farfar ännu. Har ringt och ringt, men det är aldrig någon som svarar. Hoppas att han har det bra i alla fall. Katten här ute börjar gå mig på nerverna, haha. Neh man han är så kelig och skriker tidigt på morgonen och sent på kvällen, för att han vill gå ut. Jag är nog ingen kattmänniska. Fast jag tar nog hand om honom rätt så bra i alla fall, kanske kunde klappa på honom lite mer än jag gör.

Har börjat skrivit lite, det håller mig sysselsatt. Det är riktigt skoj också.

Nepp, nu ska jag gå ner till pannan! Jag har gått och blivit en sån "lantis".
Sen blir det i alla fall en promenad ute i det fina vädret.

Ha det!

XOXO


först blev det morgon och nu är det kväll..dagarna går alldeles för fort. Dont like it..dont like it.



Idag så var det meningen att jag skulle försöka ta mig in till stan, för att träffa thessa och hälsa på farfar på sjukhuset. Tyvärr blåste det så mycket att jag inte ens brydde mig om att packa väskan. Båten hade antagligen blivit inställd eller så hade jag blåst bort påvägen.

Istället så har jag varit iväg till affären, kört en massa ved ned till källaren, eldat och lagat mat. Har väl egentligen inte gjort så mycket mer nytta idag.

Jag har förresten funderat på det här med kärlek. Har nog insett att det inte är något för mig, inte än på ett tag i alla fall. Anledningarna? För det första så är jag expert på att komma på fel på personer. För det andra, när jag kommer nära en person så vill jag bara därifrån. Asså det är svårt att förklara. Jag har i alla fall gett upp det där med killar. Jag känner inget behov av att ha någon pojkvän heller.
Känner mig dum som sitter på sånna där mötesplatser för singlar, är inte det att vara desperat? Blir bara besviken och det slutar alltid ändå med att jag blockerar eller bara struntar i killarna, även om de är supersnälla och ser någorlunda bra ut. SE vilken elak människa jag är! De flesta av mina vänner har pojkvänner och jag är glada för deras skull. Men då kommer jag till problem nummer 1! Jag vill vekligen ha barn i framtiden. Vill känna att något rör sig inuti min mage, vill gå runt och bära på en söt liten gullunge, vill va med om allt det där som man gör som förälder. Problem nummer 2! Ingen man, inget bröllop. :(  Asså förstår ni mitt problem? Jag vill inte ha någon kille(eller tjej heller för den delen), men vill ha allt det där ändå.
Äh vem fan försöker jag lura?! Vill kanske ha ett förhållande, men det kommer att bli svårt att hitta min själsfrände. Om det nu finns någon sån därute..
Ush vad jag babblar på om tråkiga saker. Men så blir det när man inte har något liv, när man större delen av dagarna bara går och funderar.

By the way..har bestämt mig för att försöka lära min alla USAs delstater, fråga mig inte varför för det vet jag inte ens själv.

Saknar dig otroligt mycket älskade lillebror!!


♥ XOXO




5 oktober- så var vi inne på ännu en ny månad. Det går alldeles för fort :(



Helgen blev stressad fast väldigt bra. Jag for hem till Ita i lördags och spanade in hennes lägenhet. Liten, men mysig. Hon fick två små inflyttningpresenter av mig, vilken ena hon tappa i golvet precis när jag sa att det i allafall var plast och troligtvis inte skulle gå sönder. Hahahahihi. Var lite komiskt, men lite tråkigt. Så får ta och byta den.
Sen blev det utekväll med syrran och en kompis. Tyvärr var stället som vi hamnade på fullt av småglin. Den äldsta som vi pratade med var väl tjugo, så man kände sig lite gammal.

Och i söndags så gick jag och syrran hem och firade farsan som fyllde år. Blev lite fika och lite umgänge, sen väntade båten. Blev lite rörd när min lillebror vägrade släppa mig när jag skulle gå. Var ungefär en månad senast jag såg honom. Saknar han redan.

Igår när jag kom till ön så tyckte jag att det var rätt så varmt inne och tänkte att jag kunde strunta i att elda. DET VAR EN VÄLDIGT DUM IDÈ! Hade svårt att somna och tillslut tittade jag på klockan och då var den två på natten och jag hade inte fått en blund. Till slut så gick jag och hämtade värmefläkten för att jag överhuvudtaget skulle kunna få lite sömn. Dessutom så fungerade bara ettan och det var bara skit där. Hatar teven här ute. Jag har ju bara 1,2,4 och 6 men 4 och 6 har grymt dålig signal. Bajsteve,bajshus, bajsö.

Idag så bakade jag kanelbullar för första gången. Det blev väl sådär, men klart godkända.

Nu sitter jag och försöker kolla på Scrubs, är inte så lätt att hänga med i handlingen med allt hackande.


Nu så ska jag väl försöka hitta på något att äta, den stora matfrågan!


RSS 2.0