nollgradigt och frost

Idag har det vart en allmänt konstig och tråkig dag. Hade ju planerat att åka till stan idag men det blir uppskjutet till imorn i stället. Men istället för att sitta kvar på ön och tråka, så åkte jag iväg till haningecentrum. Hela dagen så har jag hört en massa konstiga ljud, klickande och läskiga mm. Sen påväg från handen så fick jag åka med ett sånt där gammal tåg, det var ett tag sedan. Var bullrigt och varmt.
En till dålig sak idag var att det var nollgradigt och frost ute när jag gick upp i morse. Fy FN. Sen så har jag endast 17grader i mitt rum. Fryser.
En positiv sak var den fina solnedgången på väg hem. Bilden blev inte den allra bästa.


svart :S

Vad har jag gjort :( :(
Gav mig ju in i det där färgandet i går...blev nästan svart, ja så mörkt blev det!
Förut så kunde jag inte ha håret utsläppt, då såg det knäppt ut. Och nu kan jag inte ens ha det uppsatt längre, då ser det knäppt ut. Hur gick detta till? Hur sjuttsigen ska jag ha mitt hår nu??:S har jag det utsläpt ser det dessutom ut som en peruk :(  Är inte riktigt nöjd, som vanligt.HAhahaha..jag ska då alltid klaga.

Här är den enda för nuvarande bild jag har på den nya färgen i mitt hår.


En osminkad cissi, med nyfärgat hår..

alla samlade :S

26/10-08
Sitter just nu hos päronen och dricker en fruktsmoothie, blev banan och annanas idag :D
Troligtvis så blir jag kvar en dag till, pga av vädret. Känns skumt att hela familjen är  samlad igen, alla på samma ställe. Senare så ska lillsyrran hjälpa mig att färga mitt hår, men nu så ska jag gå och leka med min lillebror. Har man lovat, så har man lovat.
Kanske skriver några rader lite senare.


gillar inte vädret alltså..

24/10-08

Idag så är det fredag och sista dagen på veckan. Man uppskattar verkligen dagen mer då man jobbar. Hur som helst så blev det lite halloweenpyssel idag, eller jag kanske inte så mycket i för sig. Jag gjorde masker åt alla barnen, det fanns tre olika former som de kunde välja mellan och fem olika glitterfärger. Min kollega tyckte att vi också skulle ha varsin så jag gjorde åt oss med. Min fick den här formen och rött glitter. Kommer troligtvis aldrig använda den. HAHA.

Min farfar hämtade mig på jobbet och vi åkte iväg till affären, i REGNET! Ush, blev dyngsur. Vid sånna här tillfällen skulle man ha haft en bil asså. Nu luktar det bränt, så jag ska gå och ta reda på vad det är för något. Jaha, ännu en gång så har min farfar lyckats glömma plattan på och kastrullen blivit helt bränd.


.

Jag tror inte på kärlek, jag gör bara inte det. Jag tror inte på att man kan älska någon i all evighet, har sett result.
Tror att kärlek bara är vissa inbilade känslor som man får. Sådant som känns bra för stunden. För om vi ser oss omkring så finns det skilsmässobarn överallt. Folk gifter sig, men tillslut så kommer de att skilja sig. Varför? Jo för att det finns ingen kärlek! I filmer lever de lyckliga i alla sina dagar, men det är i filmer det. I verkligen är det annorlunda. "Kärlek" slutar oftast i hat eller sorg, så varför ge sig in i sådant? Om man nu säger att man vill leva tillsammans med något resten av ens liv, hur kommer det då sig att man kan tappa känslor för personen?
Och ni som tror att det finns någon för alla där ute, tror att ni har fel.

Diary

22/10-08

Jag började klistra in lite bilder i mitt album, då jag hittade
min gamla dagbok. Öppnade den och började läsa igenom.
Ush blev tårögd av att läsa allt. Läsa om allt det jobbiga, om kärlekar och vidare. Tyvärr så tror jag bara att jag har en av mina dagböcker kvar, vilket är lite synd.  Plötsligt så dyker alla de dåliga minnerna upp, sånt som man bara vill lägga bakom sig. Man fick sig också ett gott skratt när man läste om killar man gillat, sånna man inte kan första att man vart kär i en gång. Men det kändes också skönt att läsa igenom det, skönt att veta att man nu har vuxit upp och kan göra förändringar i sitt liv. Självklart är det mycket som inte har förändrats. Tänker inte avslöja innehållet i dakboken, för en dagbok ska hållas hemlig. Kan säga att mitt liv inte varit särskillt lyckligt enligt den. Majoriten av sidorna består nämligen av "jag mår så himla dåligt"-tankar. Det positiva är att jag har överlevt, jag har klarat mig fram i livet, trotts allt det negativa.Nu så är jag mer eller mindre vuxen och kan bestämma själv hur jag vill leva. Visst känner jag mig fortfarande ensam, svag och osynlig ibland, men livet går vidare. Livet går ut på att försöka överleva och det tänker jag fortsätta med. Folk kan säga och tycka vad de vill om mig, jag tänker inte bry mig. Från och med nu, tänker jag leva som jag vill leva. Tänker försöka göra någonting av mitt liv, som en revanch.
/ Cecilia

(Bild: deviantart)

damptidamptidamptido

Eftersom jag inte är sådär jättehungrig så blev det något lätt och gott. Min middag idag består dåra av en avokado, en fralla(mörkt bröd) och en fruktdryck. Fruktdrycken består av färska jordgubbar, banan, kiwi och naturell vaniljyoghurt. Det ser kanske inte sådär supergott ut, men det är det! Har blivit mycket fruktdrycker på senaste, vilket är bra för kroppen.


Legally blond

Idag så var jag en tripp in till stan (Handen), öbor säger stan när de menar land har jag märkt.Haha. Hade planerat att jag bara skulle köpa fingervantar och ett lack, men icke då. Jag och en arbeteskolega hamlade inne på HM och det inhandlades saker. Köpte mig en tröja bland annat. Blev också en god lunch på Paus, lasange! Jag blev extremt mätt.
På väg därifrån så var jag tvungen att passera "den" platsen, vilket kändes jobbigt.
Nu sitter jag här och känner mig som Elle Woods i Legally blonde, förutom det blonda håret då. Mixade lite nagellack och paff så hade jag ett rosa-silver glittrigt.

Blev föresten klar med lillsyrran header igår. Rätt enkel, men fin. Hon gillade den, så det var ju bra. Nu har jag bara storsyrrans header kvar att fixa. Är dock grymt irreterande att de inte kan hålla sig till blogg.se. Blir svårt, för då måste jag lära mig deras sidor och hur de funkar. Vill ha ett bättre photoshop program, finns inte så mycket bra saker på det jag har. Har verkligen fastnat för design och jag hoppas verkligen att jag kommer in på den där webbdesignkursen.


Känner mig helt trött i huvudet och helst så skulle jag vilja gå och lägga mig, men det går ju inte. Nepp, nu ska jag gå och käka någonting. Ha en trevlig, regnig dag,

På Söder

Idag så hade jag bestämt träff med Manda och Ita. Var ett tag sedan och det var verkigen kul att träffa dem. Vi började med en fika på Café fåtöljen som ligger på söder, var ett mycket mysigt ställe. Vi blev väl sittande där i någon timme och vi snackade som vanligt om allt möjligt. Peter Siepen befann sig också på det fiket och jag beundrar verkligen hans stil, han klär sig precis som han vill. Verkar vara så skönt. Efter fikat så gick vi vidare hem till Manda, som bara bodde en bit därifrån. På vägen gick vi förbi Pernilla Wahlgren, som tydligen bor i samma område som henne. Lägenheten var mycket fin och väldigt rymmlig. Tyvärr så kunde vi inte stanna, utan det blev bara en kort rundvisning. Men jag ser fram emot din  inflyttningsfest Manda.

Jag är en hemsk människa.

Igår kväll när jag var påväg hem till syrran, så gick jag och oroade mig för att bli rånad, misshandlad eller liknande. Det finns nämligen ett ställe i handen där det brukar inträffa mycket sådant, speciellt kvällstid. Och självklart var jag tvungen att ta den vägen.På avstånd vid det stället så fick jag syn på någon som ligger på marken och spretar, min första tanke "en fullgubbe". När jag kommer närmare så såg jag att det faktiskt var en ung mörk kvinna, som verkade ha råkat ut för något. Hon skrek "hjälp mig" men folk bara gick förbi, och det värsta var att jag var en av dem, en som bara gick förbi. Jag mår psykiskt dåligt på grund av detta. Jag borde ha agerat annorlunda. Jag ville så gärna gå fram och fråga vad som hade hänt och hjälpa henne, men något hindrade mig. Tänk om det hade varit jag. Neh fy, vilken dålig människa jag är. Som tur såg jag flera som tog upp sina mobiltelefoner och förhoppningsvis larmade 112.  Tyvärr så var det så att jag hade grymt bråttom, en grymt dålig anledning, jag vet och så var det mörkt och jag antar att jag blev en aning rädd.Hon kanske hade blivit misshandlad eller liknande, för på avstånd låg hennes mobiltelefon och ett paket cigaretter. Jag hade så svårt att få det ur huvudet igår, och det är svårt även idag. Jag vill spola tillbaka bandet och agera annorlunda. Fy vilka kräk till människor vi är, vi som bara går förbi. Vi som är rädda för vårt eget skinn. Vi som säger att man självklart skulle agera om något sånt hände, men när det väl kommer till kritan inte gör det.
Jag är inte speciellt troende, men efter det så gick jag och tänkte att gud eller något säkert skulle straffa mig för detta, för att jag inte gjorde något.


Next stop Stockholm

På Igår var jag in till stan med Thessa, var mycket trevligt. Tyvärr kunde inte Fija hänga med :( men träffar ju henne snart ändå. Vi gick in på buttericks som planerat, men hittade inte sådär värst mycket bra saker. Vill ha en fin mask, men de hade bara överdrivet stora och konstiga. Som tur så är det ett tag kvar till festen, så jag har tid kvar. Efter det besöket så gick vi vidare till Gallerian, där vi åt en bit. Vi blev grymt sugna på deras chokladkaka, men lyckades motstå. Efter lite tittande i affärer så tog vi avsked och jag for hem mot vh. Eftersom min bått inte skulle gå förrän efter tre timmar besökte jag familjen. Även min syster kom inklampande strax efter mig, vilket jag blev överaskad av. Fick dock vänta på morsan och farsan som var på affären. Blev bara så att jag käkade där och sedan var tvungen att gå. På båten var det nästan fullsatt! Blev extremt förvånad, vad skulle alla dessa människor göra ute på ön nu? Var till och med så mycket folk att jag fick dela bord med ett par okända ansikten.
Ikväll så kanske jag åker in till syrran, får se. Tänkte nämligen kolla på "Extra extra", det är  det avsnittet som vi satt publik i idag på teven. Så det skulle vara kul att se hur mycket de klippt bort med mera.

Halloween

Sitter och lyssnar på Yiruma, som jag ofta brukar göra nu för tiden. Funderar också på att fixa ordning väskan så att jag har det klart tills imorn. Ska nämligen träffa thessa och förhoppningsvis fija imorn, vi ska till Buttericks och spana in lite Halloweenprylar. För den 1 november så har jag blivit bortbjuden på halloweenfest, där man ska vara utklädd. :D
Så det blir kul! Har dock inte bestämt än vad jag ska vara, antingen vampyr eller bara svartklädd med en fin ansiktsmask till. Eh asså jag vet inte, får se vad jag hittar i affären.

Kunde föresten inte låta bli att köpa den här fiiiina väskan som jag hittade i affärn förra veckan. Bilden blev inte så bra och syrran tyckte det såg ut som en plastpåse, men sak samma. Den är stor, svart och fin!


Igår

Igår så var det Extra Extra som gällde. Jag hade lyckats få tag på publikbiljetter för fyra pers, så jag tog med mig syrran (som är ett fan av Måns) hennes pojkväns mamma och en av hennes vänninor. Så där fick vi sitta i två timmar och sträcka på oss, le och skratta. Lovar att Måns satt med ett leende på läpparna hela programet!Han måste ha övat mycket på det.  Förutom Måns så fanns där Fredrick Federley, Thomas Järvheden och Claudia Galli,  Mi Ridell,Henrik Dorsin och Kristoffer Appelquist.


Innan vi fick komma in till showen så blev vi lite överrumplade av statsministern Fredrik Rainfeld som gick förbi oss. Han såg inte alls glad ut. Han såg lika tråkig och sur ut som på teven.

Blev glad idag, för i brevlådan så låg det en Cosmopolitan! Jippi. Jag gillar den eftersom det är så mycket bra innehåll i den. Så nu har jag spännande läsning framför mig!


Ps. Ska sluta med chokladen ett tag framöver. Har haft sådan dålig hy på senaste och vissa påstår ju att sånt kan bero på choklad.  Så nu tänker jag testa om det ligger något i det!

kommer att bli en nunna som skämmer bort mina systrars barn...helt ärligt asså!Haha.

Jag är sjukt trött på att se bilder på mig, jag spyr asså. Blir irriterad på alla dessa profilbilder med mera som jag har på olika sidor. Funderar på att ta bort allihopa, varför jag känner så vet jag faktiskt inte. Konstigt det där, för egentligen så ser de inte så värst hemska ut, jag bara stör mig på allihopa!


Sen har jag gjort en miss :(
Har ju det där HappyPancake(hitta kärleken sida), anledning till det vet jag inte. Men i allafall jag snackade med en rolig och trevlig kille som jag faktiskt blev en aning intresserad av, EN aning bara okej!, men sen så slutade han skriva. Så det blev ju lite tråkigt och jag slutade gå in på den sidan. Idag när jag gick in och skulle radera alla meddelande så märkte jag att det faktiskt var jag som inte svarat honom. Han hade skrivit, och jag missat att skriva tillbaka. Nu kan jag ju inte skriva tillbaka liksom, har gått cirka en månad liksom. A ja, jag gjorde lite backup och det visade sig dessutom att vi har en del bekanta gemensamt, så det var ändå ingen bra idée. Hahaha..jag kommer ärligt talat aldrig att hitta någon, är så stört men jag tror faktiskt det. 

Jag pratar så mkt om framtiden också, "de ska jag ha på mitt bröllop", "sån ska min dotter ha", det ska mina barn få göra" mm. De i min omgivning säger bara då, "du kanske ska börja med att skaffa dig en kille då". Sen när jag för ett tag sedan sa att syrran kunde skaffa en liten bebis som jag kunde skämma bort, fick jag till svar"Skaffa egna!" Hallå! Jag kommer ju att bli en nunna, jag kommer aldrig att hitta någon. Är bara en massa skitsnack det där om att det finns en för alla.

Yiruma- River Flows In You

Är ju sa att man kan somna till detta fina pianospelande.

onsdag

Fy FN vad jag känner mig fet för tillfället. Sitter som värsta slappisen i mjukisbyxor och ångrar att jag tog så mkt soppa som  jag nyss gjorde. Sitter också och driver med min sega syster, är så kul asså.  Ta inte illa upp, men på msn kan du vara jävla seg sara.


Just nu så önskar jag att jag hade flera kanaler...är så himla trist med endast 1,2,4 och 6! Det går nästan aldrig något bra på teven. Det blir så att jag får sitta och titta igenom mina filmer, gång på gång på gång. Får ta och beställa lite nya filmer från syrran.



Nepp, nu pallar jag inte skriva mera. Ha det!

sol, jul och vatten..

Jobb, jobb och jobb! Tänk jag visste det! Var meningen att jag endast skulle jobba på torsdag, men som jag anade så blev det mera jobb ;) Hoppade in idag och så blir det nu också även imorn. För min del så passar det ju rätt så bra, med tanke på att jag fortfarande inte hittat något annat. Pengar är ju alltid pengar. klirr i kassan som sagt!
Oj måste föresten berätta något kul. Jag och min kollega satt och njöt av de sista solstrålarna nu på eftermiddagen, och eftersom det står höga träd en bit bort så faller det en skugga över det området så småning om. Så där satt vi och flyttade på våra stolar var femte minut just på grund av det. Efter det så kunde vi flytta tillbaka stolarna och börja om. Hahah, vi hann typ två varv eller något innan jag skulle gå hem.


En dagens outfit! Hahah..vad det låter töntigt från att komma från mig.



Herregud!!!Vad är detta??:S Publiceringar om julbord redan? Varför kan folk inte vänta tills typ december med allt sånt där juligt. Det sjungs julsånger, bjuds på glögg och pepperkakor i affären och nu dessa pupliceringar! Suck o_O



en bild

Une image d'été


Sommar sommar sommar...

Lundi

Y en a-t-il dehors là pour moi ?
Ou est-ce que je devrai vivre d'une seule
main dans le reste de ma vie ?

Nu ska jag dra helgen i korthet.
Lördag:Pappsen fyllde år och the family samlades hemma och vräkte i oss bullar(var ju kanelbullens dag) och prinsesstårta. Senare så bjöd jag och mina systrar på restaurang. Restaurangen sög tyvärr rätt så hårt. Vi fick vänta i en evighet, personalen snackade inte svenska, de tappade besticken på golven, de hade inte ens tillräckligt med menyer,de glömnde bort mattillbehör och så var kyparn på väg att glömma att ta min beställning! Nepp, dit åker vi inte definitivt inte igen!
Senare på kvällen tittade jag och syrran på film.
Söndag:Storm! Skitväder, blev blöt från topp till tå när jag var på väg från syrran. Och jag skojar inte när jag säger att jag såg en skata som var på väg att blåsa bort. Hahaha..den stackaren. Fick senare veta att båtarna var inställda pga vädret så fick sova över hos familjen. Fick inte en blund! Jag har vissa krav när det gäller sovandet. Det första är att det ska vara tyst! Och så gillar jag inte öppna dörrar och ljus heller. Och i natt kunde jag alltså inte sova just på grund av allt oväsen. Det kom ljud  från akvariet och värmefläkten. Neh.. sov inte alls skönt. Dessutom så vaknade jag vid sju av familjen som skulle upp jobba, gå till förskolan och gå till skolan. :(
Så nu är jag trött.
Måndag:Fint väder! =D Irade runt i affären för att hitta något gott eller kul att köpa, då jag hastigt tittar på klockan och ser att min buss avgår om fem minuter. Bråttom  bråttom! Och självklart så blir stoppad av en comviq-snubbe som vill ge min bra erbjudande,när jag är på väg ut ur affären. Han verkar inte fatta första gången jag säger att jag inte har tid, utan tjatar vidare och tar upp min tid. Upprepar bara och går därifrån. Sådanna är grymt jobbiga, men det är tyvärr deras jobb.  
Just nu: Har precis fixat naglarna och sitter och beundrar dem. Det blev en fransk manikyr, med glitter och blommor.


 

 


Fem bilder: De fyra översta är tagna i söndags när jag var på väg från syrran. Då det regnade och var typ dött ute.
Bild 1&2, kan helt enkelt inte sluta ta en massa fina naturbilder =D
Bild 3 på rulltrappan. Anledning till denna bild beror på att jag inte såg en ända människa i sikte, vilket är ovanligt här. 
Bild 4: Paraplyet, var grymt svårt att plåta, hålla i ett paraply och hålla koll på vägen, när det blåste och regnade som det gjorde.
Bild 5: Naglarna som jag får tillfället har dem.  Har dock redan tröttnat på det =( =/

IQ-test

Gjorde nyss ett IQ-test på expressens hemsida, i sammarbete med  mensa. Det är 24 uppgifter som du ska klara av på tio minuter. Det var tre eller fyra som jag inte hann göra och mitt resultat blev 20/24 rätt. Om jag hade hunnit med alla kanske jag hade haft alla rätt! Shit jag är bra på sånt där asså.
På fredag den 3:e oktober kommer Expressen och Mensa att publicera en normering till testet, baserad på Expressens läsare, där du kan se din uppskattade IQ!

en dag

Jag tycker att jag har blivit duktig! Har nämligen tvingat mig att gå lånpromenad varje dag, gick igår efter jobbet och idag innan jobbet. Ska helt klart fortsätta med det, för man känner sig så duktig efteråt. Dessutom så går jag i rask takt vilket är ett plus!

På tal om jobb
, har bara blivit mer och mer. Var planerat att jag bara skulle jobba i måndags, men blev visst hela veckan. Är ju rätt bra att få in lite cash, men är trött på min situation. Kan ju liksom inte ta vilket jobb som helst, just på grund av att man i sånt fall måste matcha båttiderna. Båtarna går ju inte så många gånger om dagarna och det kommer att bli ännu färre när vintertidstabellen kommer.

Är sugen på choklad! Jag syndade föresten i söndags när jag köpte mig en marabou Scweizernöt  200g.Den jäveln innehåller 1120 kcal och 74g fett. Åt självklart inte upp allt på en dag, men i alla fall. Och tänk, dagsintaget för en kvinna bör vara 2200kcal.Är ju mer än hälften ju! Nu är jag fast vid den här skiten, its´sucks! Jag som tidigare var så duktig när det gällde sötsaker.

Höst

Min kamera är förtillfället utlånad till systern min, så får klara mig med mobilkameran.
Blir inte lika bra bilder, men men.
Här är en höstdag i bilder!











RSS 2.0