på båten, på båten..



Är tillbaka på ön igen, känns som jag inte gör annat än att åker in och ut. Men denna vecka är i alla fall sista jobbveckan som trädgårdsmästare. Är som tur är inte så ensam på ön, har syrran med pojkvän och så min faster och hennes man. Trevligt sällskap.

När vi åkte ut igår så var Tony Irving och Jeanette Carlsson(en av dansarna från programmet) på samma båt, han satt till och med bakom mig. De satt och pratade om lets dans med mera. När vi kollade i "händer på utö" (vet inte riktigt vad den heteregentligen), så visade sig det att de skulle ha något typ av danscafé
.

27 Juli   Utö Värdshus -Tony Irvings Danscafé


På kvällen drog på iväg till pizzerian,tog oss något att dricka och bara satt där och snackade. Det var oväntat varmt ute igår kväll, även i vattnet(vi gick iväg till Alléviken en sväng efteråt).
Vi får la se hur dagen kommer att se ut idag. Hoppas haoppas på fint väder.

Nu ska jag ut och klippa gräs..tråkigt värre.

Love Cissi


Guitar Hero och Hudvårdsprodukter..kanske lite udda kombination.



Igår kväll så var jag iväg hem till Vic, käkade middag, såg på film, snackade en massa skit och bara njöt av tiden tillsammans med henne. Är alltid lika kul att träffa gullisarna! Tack för middagen, godiset med mera :)

När jag kom hem så hade vi besök av ett par bekanta och det var väldigt trevligt. Vi hade bowling turnering, med vårt Wii spel, som är nyinköpt. Var lite klurigt, men jag vann! Första gången som jag körde. Det började väldigt bra för min del..nämligen med TRE strikar på rak!  Vi höll väl på ett bra tag med det, klockan var väl  ett- halv två någongång när de kom härifrån.

Idag förmiddag så har det nästan bara blivit tv-spel. Men när man väl har skaffat sig det, får man väl ta sin tid att lära sig det ordentligt. jag och syrrorna ägnade därför några timmar framför Guitar Hero! Väldigt skoj.


   Och för en timme sedan så var jag iväg på ett Mary Kay infomöte. Där en trevlig tjej vid namn Sara, presenterade deras produkter+ att man fick prova dem efteråt. Visserligen så har jag tidigare varit på sånt där och har även en del av deras produkter, men det var ändå lika trevligt och intressant.





 Love Cissi


Båten om en stund


Idag så lämnar jag ön och beger mig hemmåt.
Ska bli skönt att få träffa lite människor, har inte blivit så mycket av det den här veckan.


Lily Allen- The fear


<3 cissi


sommar,kycklingar


När jag tänker på hur fort denna sommaren har gått blir jag lite deprimerad. Jag har inte gjort annat än jobbat och varit på landet. Jag hade velat träffa vännerna mera, rest någonstans, vart mer på stranden och mer sånt där kul. Självklart är inte sommaren slut, men det börjar närma sig min födelsedag och det förknippar jag med att skolan/jobb börjar igen(vilket gör det deprimerande).

Just ja, vi ska skaffa kycklingar! Sånna där söta, små pipande saker. Filip, min lillebror önskar sig det när han fyller år. Vad han nu fått den ideén ifrån vet vi inte riktigt, men han ska i alla fall få en. Sen så får man inte ha de ensamma, så det fick bli två stycken. Blir nog gulligt.


♥ Cissi ♥

Movie


Såg Push härom dagen. Hade verkligen förväntat mig att den skulle vara bra, men blev en aning besviken.  Det fanns till och med de stunder, då jag hoppades på att den skulle ta slut. Den kändes lite rörig också. Och så ska det ju inte vara, eller?
Den handlar om folk runt om i världen med olika förmågor, förmågor som att se in i framtiden, förflytta saker, kontrollera människor, spåra mm. En story, med lilla söta Dakota Fanning(som var oväntat stor i denna film), Camilla Belle, Chris Evans mfl.
Nepp, nedanför finns mitt betyg på filmen.



Nu blev jag sugen på att titta på film..kanske blir Brüno?Den verkar i alla fall rätt så kul.

♥ Cissi ♥

Traditional chinese art


Traditional chinese art
Personligen älskar jag denna typ av konst. Konsten är oftast så vacker att jag skulle vilja täcka hela mitt rum med den. Ni anar inte hur bra jag trivdes i Kina, haha. Jag köpte faktiskt lite konst där, tyvärr har jag inte fått tillfälle att sätta upp dem än. Det måste ju passa mot tapeterna, vilket det inte gör där jag bor nu.
Sen så finns det ju så mycket mer än bara tavlor, det har ju konst på så mycket.

Här är lite ögongodis, för de som gillar kinesisk konst:





 



Nu ska jag gå till köket och försöka komma på någonting som man kan laga till. Börjar bli rätt så hungrig, har varken käkat lunch eller mellanmål idag.


MoneyArt


Money Art
Det här kallar jag verkligen skickligt! Jag skulle tippa på att det var ett himla pillerjobb, vilket resulterade i dessa häftiga kreaktioner.


Ska det vara paj, så ska det vara paj!



På väg till skogen
 
Finfina blåbär                                                    Så här fin blir man om händerna


      Blåbär och blåbärsplockare                        Och slutligen resultatet            

               
        

Omtummlande dag


Jaha ja..idag så åkte jag med familj till handen för att lämna lite blod. Mådde alldeles prima efteråt, tills jag efter ett tag märkte att det bara rann blod från min arm. Då hade jag gått in i själva centrummet och tänkte gå in på Gina Tricot för att titta, men jag kom inte så långt. Det hela slutade att jag plötsligt blev jätteyr och svimmade. Det värsta var att jag inte mindes att jag ramlat, utan jag kommer bara ihåg att jag vaknade upp helt yr och inte visste vad som hänt. Var en man som kom och hjälpte till, som visade sig vara någon typ av sköterska och sedan kom två av sköterskorna från blodbussen. Är skönt att det finns folk som bryr sig. Det blev i allafall en hel del festisar och dextrosol för min del.
Förutom det så har det inte hänt så särskillt mycket.

Jo juste, min lillbror har spikaffär ute på tomten. Det hela går ut på att man går dit, betalar tio kronor och sedan får spika i en spik, skoj va?! Haha..efter min andra spik så tyckte han att jag skulle betala ytterligare tio kronor.
Fick precis veta att han gett sig på brevlådan också..kanske inte sådär värst bra.


Piiiiizza


I torsdags kom nästan hela familjen ut, härligt med lite sällskap!  Finns dåra fördelar och nackdelar, men så är det väl alltid. Får typ ingen sömn, för lillsyrran delar rum med mig och hon snackar så mycket
i sömnen att det gör mig galen. Jag är nämligen väldigt lättväckt.
Igår så var det något slagt jippo på pizzerian så vi for dit. Dumt bara att vi kom så lång tid innan det skulle börja, för det blåste så himla mycket att vi nästan frös ihjäl.  Var länge sedan jag så många öbor på ett och samma ställe, haha.
Det var trevligt, men blev en tidig kväll.



Nu ska jag gå och vara lite social, med de andra därute.


Diamonds


Det är nått visst med diamanter, det är så tilldragande små krabater! Älskar dem!
"Diamonds are a girl's best friend"



Dessa fina saker skulle gärna sitta fint.







Nu ska det göras lite käk och sedan ska jag slå på fyran som verkar visa Michael Jacksson maraton.
 Är allt från film till dokumentär. Känns skumt att han inte är vid liv längre.
Han hade sååå många bra låtar och en himla schysst stil.



6/7 2009


När man har tråkigt kan man göra sånna här "roliga" saker..

Sverige hade den sista mars i år 9 269 986 invånare, 4 658 869 kvinnor och 4 611 117 män.
30 april så var det  9 276 509 st.

Av dessa människor så finns det  __st vid namn;
Cecilia = 63 283 stycken
Cissi = 96 stycken
Cicci = 31 stycken
Elisabeth = 198 870 stycken kvinnor, 5 stycken män.
Ljunglöf = 325 stycken
Ljunglöv = 12 stycken

Statistiska cetral byrån


Sand
Vilket arbete att arbeta med sand vill jag säga, måste ju ha
tagit timmar/dagar att göra dessa häftiga saker.






Båttripp


Lite bilder från förra veckan












♥ Cissi


Grattis grattis


Grattis på 21 års dagen gumman!



Sitter på jobbet nu..har suttit här sedan klockan sju och väntat på att det ska dyka upp några barn. Börjar funderar på om det blir en barnfri dag, eftersom de som ska vara här har tid från halv åtta. Får väl se hur det blir, kanske blir en tidig dag idag, vilket jag inte hoppas på. Vill ha timmar, vill ha pengar.

Igår så blev det Tacostallrik på pizzerian, jag vet..på en pizzeria borde man ju äta pizza. Det var väldigt mycket och väldigt mättande. Sen blev det moppe hem..mohahaha. Den jag har går i dundrande fart vill jag lova.

Har valt en väg i en korsning nu..känns både lite tråkigt men bra ändå. Tjejer ni är nog de ända som vet vad jag snackar om.

♥ Cissi



Saker


10 saker om mig själv:
  1. Var fast besluten om att bli miljonär när jag var liten, skulle bo i en lyxvilla i hollywood och ha massa bilar ink limosiner.
  2. Gråter till känslomässiga filmer. Det värsta med det är när man går på bio och sitter och gråter..pinsamt. 
  3. Är lite av en pojkflicka. Datorer, motorer..ja det säger väl en del.
  4. En dröm är att medverka i en musikal, älskar musikaler. Det tråkiga är bara att man inte har särskilt bra röst och dansen är inte den bästa heller. HAHAHA.
  5. SJÄLVFÖRTROENDE, kommer nog aldrig på ett starkt ett.
  6. Jag vill vara hälsosam och bli smal, fast det funkar fan aldrig!
  7. Kollar information om folk innan jag lär känna dem..vet det är sjukt.
  8. Blir lätt sårad.
  9. Skulle vilja åka på en äventyrsresa jorden runt.
  10. Har ett intresse för fordon, snabba och snygga ska de vara. Snygga bilar är som ögongodis för mig, vill ha en snygging till bil i framtiden. Och motorcykelkörkort har jag bestämt att jag ska ta i framtiden.

 3 saker jag inte kan klara mig utan:

  1. Klocka, måste ha koll på vad tiden är.
  2. Mobil
  3. Datorn

saker jag inte gillar:

      1.    Spya, klarar verkligen inte av det där.
      2.     Att ta kritik...
      3.    Stressade situationer
      4.    Getingar
      5.    Folk som inte håller löften



Idag så är det fjärde dagen på ön..är rätt så ensamt och tråkigt. Om det hade vart finare/varmare väder hade det underlättat. Kan säga att det har blivit en hel del filmer, hehe.
Det blir i alla fall en tripp till pizzerian idag, har inte varit där i år.
Imorn så blir det jobb igen, då får vi väl se hur många barn det blir. I fredags så hade vi bara tre stycken.

Nu ska jag försöka göra något vettigt och inte bara sitta vid datorn.

Gyllene tider-när vi två bli en

 

♥ Cissi






Ingen blå himmel eller sol idag :(


Igår när jag var påväg till Meritcentret, för att få hjälp med att skriva anställningshandlingar mm, så märkte jag att min klack gått av. FAN var det första jag tänkte, men kunde inte göra mycket åt saken eftersom jag hade bråttom. På vägen hem så lossnade den andra också! Varför?! Dålig kvalitet antagligen, de är trotts allt från kina. Men lite surt är det, för de var ett av mina favorit skor. Hoppas det går att klacka om, får bara vänta tills jag har pengar.

Efter som det var så varmt igår så blev det givetvist glass! Min nya favorit är denna lilla goding!

Vid tretiden tog vi båten och sjösatte den, blev en mysig eftermiddag/kväll ute i skärgården.
Jag har lite bilder, men har inte lagt upp de på datorn ännu. De kommer!

♥ Cissi



RSS 2.0