80-tals tema

Okej, jag behöver hjälp! Ska ut i kväll, och nu fick jag nynligen veta att stället vi ska till har 80-tals tema. Vad ska jag ha på mig?? Eftersom jag inte alltid bor på ett och samma ställe så har jag en del kläder hemma hos mina päron. Så min garderob inehåller inte så mycket asså.
Har inte mycket neon, inte långa tunikor...någon som har lite förslag??
Är jättetacksam för svar!!

tillbaka från helgen

På lördagen så blev det lunch och bio med två polare. Var ett tag sedan vi sågs så det var väldigt kul.
Vi gick och såg "Juno", väldigt bra film. Handlar om en sextonåring som blir på smällen och väljer att adoptera bort sitt barn. Eftersom jag är en sån lipsil så grät jag förstårs.

Igår så tog jag mig till polisstationen och hämtade ut mitt pass! Äntligen, så seg som jag varit.
När jag sedan satt och väntade på tåget så gick det en duva nedanför mina fötter, den skillde sig lite från de övriga duvorna. Den här saknade nämligen en fot, den hade bara en stump till ben. Tyckte så synd om den.

Idag så var jag ledig från jobbet. Hade nämligen tandläkartid, ush hatar att de ska gräva sådär i munnen på än. Kostade dessutom över 600 kronor, det är sjukt! Inte undra på att folk väljer att skippa att gå till tandläkare och väntar tills det är absolut nödvändigt.
Var också och besökte kinesiska ambassaden idag, var tvugna att fixa med visum. Så nu är det nästan bara småsaker som ska fixas innan resan.

Parfymer

Det är fler och fler kändisar som hakar på treden med att ha ett eget parfymmärke. Vissa luktar verkligen gott medans andra kan lukte rent utav hemskt. Jag skulle vilja veta hur mkt som nu den här kändisen bestämer när den ska blandas i ordning. Hur mycket har de att säga till om? Ett som är säkert är i alla fall att de tjänar otroligt mycket pengar på parfymerna. Här nedan är några kändisar med deras parfymer.

  

  

  

  


Dagens vill ha!

Hur tjusigt som helt, enkelt men ändå lite speciellt!

image20
Finns att köpa hos www.cocoo.se

Månen

Tyckte det var så fint när jag gick hem från jobbet i går kväll. Det var nästan fullmåne ute.
Passade på att plåta lite.
image19

God natt allihopa

Nepp, nu känner jag att jag måste ta och plocka ordning lite hära, gå ner och kolla pannan och sedan så blir det lite tevetittande i sängen. Har varit lite slarvig med tiden på senaste, det blir ofta så att man kommer i säng vid elva-tolv tiden varje dag. Då blir man så himla trött på dagarna, i alla fall de dagarna som man öppnar på jobbet.
Så nu ska jag försöka bättra mig lite!

Men ha en fortsatt trevlig kväll allihopa. Natti Natti! 

Vårkänslor

Idag var det en rätt så härlig dag, det var riktigt skönt ute och solen sken. Det kändes faktiskt som vår!! Snart är den här!  Älskar att se blommorna komma, höra fåglarnas kvittrande, att känna solstrålarna mot mitt ansikte och att bara titta upp på den blåa himlen. Åhhh nu längtar jag verkligen!

Här är en fin vårbild från förra året:

image18
Från min familjs träd,älskar den fina rosa färgen.

Björn Gustafsson!

Jag får inte nog av grabben!
Jag skrattar varje gång när han gör sin grej. Han är såååå himla skön!
Här är två nya klipp med Björn.


Björns kärleksdikt



Björnvisar att han kan flyga flyga

Urtjusiga armband

Var inne på Marias blogg( http://mariapettersson.blogg.se/) och fick syn ett riktigt snyggt armband. Föll pladask för det och nu sitter jag här och funderar på ifall jag ska beställa ett sådant.



eller



Armbanden kommer från http://www.bettiesgalleria.com/ där du även kan beställa en massa andra tjusiga saker.


Mary Kay

Mary Kay Ash

Idag så kom också en av mammas vänninor hem till henne, och jag, min syrra, en granne och mamma såklart, fick en liten demostration av märket Mary Kay.
Vi fick lyssna och testa en massa olika prudukter. Det var bla fuktighetskrämer, läppbalsam, foudation mfl. Jag tyckte verkligen att man fick ett resultat på en gång. Den här hudvårdskonsulten berättade hur hon upplevt produkterna och var väldigt positivt ställt emot dem.
Produkterna kan då vara lite dyrare en om du skulle köpa smink/hudvård på till exempel H&M, men i längden så tror jag definitivt det är värt priset. Jag bestämde mig i alla fall för att köra på en paket erbjudande, som innehöll bla foudation och fuktighetskrämer. Paketet gick dåra på 1495 kronor, och nu så längtar jag tills löningen kommer så jag kan betala och få hem grejerna!
image15
Företaget grundades 1963 av en kvinna som hette Mary Kay Ash.
Sedan 15 år tillbaka är Mary Kay det mest sålda märket av hudvård och kosmetik i USA.

8 grader

Brrr..just nu befinner jag mig i ett väldigt kallt hus. I och med att jag vart hos mina föräldrar i helgen så har huset fått stå utan värme. Har nämligen en panna som värmer upp huset. Var 8-9 grader i huset när jag kom, har väl nu stigit med någon grad kan jag tänke mig. Det är tur att jag har en värmefläkt som jag kan värma mig vid.

image14

Dop

Igår så var det i alla fall dop som gällde. Blev verkligen förvånad hur stor och gullig den lilla krabaten har blivit. Det blev en mycket trevlig dag med släkt och firandet. Det lilla minuset var dock att min syster märkte att jag hade ett hål i mina finbyxor. Hålet var dessutom på min bak, så mina trosor syntes. Pinsamt pinsamt!!! Som tur så hade jag ändå en lång topp som jag kunde dra ner.
Det var nämligen så här att jag ändrade klädsel i sista minuten innan jag åkte hemmifrån, så jag hann inte kolla kläderna så noga.


 


15 februari

Solen skiner och det ser verkligen helskönt ut ute. Det dåliga är att det är kallt som satan! Sist jag var ute, och det var vid halv tio-tio så var det ca fyra minus. Ingen höjdare direkt...man får se till att hålla sig i solen och klä sig varmt för att klara av det. 

Sen över till det bästa, det är fredag! Vilket innebär helg när jobbet är slut  =)

Sitter här och längtar tills imorn, ska nämligen iväg på dop då. Min lilla kusin ska döpas! Jag gillar verkligen festligheter, är kul att träffa vänner och släkt.  

Nu ska jag ta en liten fikapause.
Ha en trevlig helg!

14 februari

Så var det ännu en Alla hjärtans dag, det är verkligen trist när man är singel har jag märkt. Tittar man till exempel på aftonbladets hemsida så ser man hjärtan och sånt ta mig fan överallt. Men nu ska vi inte ta och vara deppiga för det!
Ha en trevlig Alla hjärtans dag allihopa!

454691-11
Bild:tagen från deviantart.com

Solsken!

Det har varit hur mysigt väder som helst de här två dagarna som gått. Det har vart SOL! Det har dock inte varit så värst varmt, men bara att det är sol ute gör att man mår bättre. Och inte tala om alla blommor som börjar komma upp, har sett en massa blommknoppar som sticker upp ur marken. Såååå härligt. Dessutom så har jag hört och sett fiskmåsarna de här dagarna, då tänker man verkligen på sommaren =)
Nu längtar jag verkligen till våren och sommaren!

En liten bild som jag tog imorse när jag gick till jobbet.



Min passion

Jag äger nog ca åtta stycken armbandclockor, har ca 9 st vanliga (mobil inräknat) runt i mitt rum och jag vill ha flera! Många fler! Det är verkligen något som jag älskar.  Man kan väl säga att  jag kan se vad klockan är vart jag än tittar i mitt rum. Då kanske man ställer frågan om jag är tidsoptiminst eller helt enkelt klocktokig. Svaret är att jag bara älskar dem! Visst har varit väldigt beroende av att ha koll på tiden förut, men nu är de grymt mycket bättre.

Här är ett par snygga klockor, som jag lätt hade köpt om jag hade en fet plånbok.




Aj

Man ska tydligen vara lite försiktig när man klättrar i träd med ringar på sig.
Den här bilden som jag hittade på nätet är rätt så otrevlig. Stackarn säger jag bara!

454691-9
skulle tro att det gjorde rätt så ont.

här igen

Ja min lilla "borta-vistelse" blev inte så lång.
Nu är jag i farten igen, kan inte lova att jag kommer vara fullt aktiv, men kommer i alla fall att försöka.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0