Jag är en duktig flicka! :)

Idag så har jag varit mkt duktig! Har nämligen vart ute på ön och plockat/städat inför vintern. Så tidigt i morse blev jag väckt utav min pappa och min lillebror. Det börjades på direkten, med att släpa en massa grenar till brasan och sätta fyt på den, sedan så var det rensning av kylar och frysar. Efter det så kördes det en massa ved och staplades. Så idag har jag alltså jobbat med mina armmuskler. Nu så sitter jag i allafall hemma i mina föräldras hus. Vi har en riktig tjejkväll här hemma, eftersom de andra blev kvar på ön. Jag kände inte för att sitta och hänga därute på en lördags kväll. Så jag, min syrra och min mamma var ute och åt och drack lite, sedan gick vi hem. Så nu ska vi väl antagligen hitta på något. Ja a..

Härligt med lördagar, synd bara att de försvinner så fort...

När snön kom till stockholm...







Bild 1: Första snön åg fint på vägen.
Bild 2:Passade på att fotografer medans jag väntade på bussen.
Bild 3: Soluppgång :)
Bild 4: ja en liten pöl med vatten, hehe.
Bild 5:fotspår i snön, vem kan de tillhöra mån tro?
Bild 6: ja ja ja..ni ser själva vad det är.
Bild 7: Det roliga med snön är ju att man kan skriva i den :D Lite roliga meddelanden är ju kul!


Idag så har jag storstädat, alltså på riktigt! Jag har gått på knäna och skrubbat golven, så nu är de riktigt rena. Blev dock en aning sur när min farfar stampar in med leriga skor, på den nyskurade golvet. :(
Aja nu ser det i allafall rent ut och hoppas att det kan få vara rent ett tag nu framöver.

Jag har en fobi, eller fobi är kanske att ta i. Men det är i alla fall att svara på okända/dolda nummer. Jag vet, det kanske är löjligt, men jag gillar det helt enkelt inte. När det står okänd på telefonen så velar jag alltid om jag ska svara eller inte. Jag menar, så viktigt är det säkert inte, eller? Neh ush, måste folk ha sånna nummer?
Är det fler som tycker som jag eller?Eller är jag ensam om att tycka så?


Ja så här kul har jag för stunden...

Hittade mina glitterpennor och började rita lite. Jag hade inget papper till hands, så färgen hamnade på hand och naglar i stället.




Blir aldrig bra bilder när man ska fotografera naglarna alltså :( :/


(Föresten, hädan efter så visas dagens namnsdag i vänstra spalten.)

sjuk idag

Ibland blir det inte som man tänkt sig...hade faktiskt tänkt att jag skulle städa, baka, gå ut och plåta mm. Liksom passa på nu när jag var ledig, men icke sa nicke. Sitter istället sjuk :( det är migrän, förkylning och så funderar jag på om jag har feber, känns i alla fall som det. Så mina planer för jag ta tag i senare, om jag mår bättre då eller en annan dag helt enkelt. Ush..jag mår inte bra, skulle vilja fortsätta ligga i sängen och vila mig framför teven, men kan ju inte bara ligga och lata mig. Får hoppas att jag mår bättre imorgon så att jag kan jobba som vanligt.

neh nu orkar jag inte skriva mer...ska ut och kolla vad som hela tiden går uppe på taket och sedan ska jag nog krypa ner i sängen igen.

ha det!


pulkåkning

Ush jag gillar verkigen inte den här kylan, den gör så att mina naglar spricker  :(
Måste handla mig en uppsättning av nagelstärkande medel tror jag. 

Idag så satt jag i alla fall i en pulka för första gången på väldigt länge, är ju inte riktigt som förr längre. Den störta skillnaden är väl att man har mycket längre ben, ben som man ska försöka hålla upp...annars så för man en massa snö i ansiktet. Inte så härligt vill jag lova. Nu var det ju inte så att jag tog mig en pulka och åkta bara, utan det var med barnen på jobbet som jag åkte med. Var speciellt kul att åka med ett av barnen, ett som i vanliga fall bor i Australien. Det här med snö är verkligen nytt för henne och att åka pulka är ju inte heller en vardag för denna lilla jänta.

Nu börjar föresten julen närma sig. Du hittar juldekorationer i varenda affär, det finns numera julmust, lussebullar och papparkakor i mataffärerna, det börjar spelas julmusik på radion och främst av allt, det finns snö ute på backen.  Visserligen så kommer troligtvis snön försvinna nu i veckan, då det ska bli plusgrader.

lalalalalalala lalalalala

Har gått och lalatt hela dagen idag, kan inte förstå vad det kan bero på asså. Det började i alla fall hemma och fortsatte sedan på busshållsplatsen, på bussen, på båten och så vidare..Har nog fått en del konstiga blickar på mig, men då lallade jag bara med ord"jag bryr mig inte ett dugg, lalalalalaaaaaa". Se jag är knäpp idag. :/

Sen så går jag i knaprar på halstabletter, börjar bli en aning förkyld tror jag.

Tröttnar föresten fort på mina headrar som jag  har nu för tiden, som ni kanske ser så har jag bytt igen.

Före                                     Efter



Passar också på och att lägga upp lite bilder från min och syrrans tripp i stan igår:


Irene Cara

Bra musik av Irene Cara


Fame


What a feeling

Nu är vintern här :(

Jaha..så var det måndag igen.
Helgen blev väl kortfattat rätt så bra, var släktingar hit och bio dit och dittan och dattan.  Det var trevligt att träffa lite släktingar och jag hoppas att det blir snart igen. Sen så var jag iväg med lillsyrran på bio igår, vi såg ju på "Twilight". Jag skojar inte när jag säger att hon satt med gåshud och grät igenom hela filmen. Hihi.

Juste, hann iväg till Jysk en snabbis igår också. Måste säga att det var grymt kul att gå handla lite sängkläder, handdukar mm.

Idag ska jag iväg och jobba...om vädret tillåter det vill säga.



Dagens:

Namnsdag:
Gudrun, Rune. Grattis på er!

Att jag sitter inne och inte är ute i det här blås/snövädret!
Att jag så småning om måste gå ut...:(

snart så ska jag trippa hem i mörkret..:(

Idag blir det väl en såndär halvbra fredag..anledning: att jag befinner mig på ön, med få tv-kanaler som dessutom har dålig signal. Så när det gäller tevetittande så blir det nog inte mycket av. Sen är det ju inte så där värst kul eller bra att sitta framför en datorskärm hela kvällen.
Imorn så kommer i alla fall mina släktingar och hälsar på, längtar faktiskt. Det var ett tag sedan vi träffades.

Jag skriver mer när jag kommer hem, är nämligen fortfarande kvar på jobbet. Bye sålänge.




Dagens:

Namnsdag:
Helga, Olga. Grattis!

Att det är fredag!! Älskar fredagar :)
Att jag stänger på jobbet, vilket innebär att jag inte kan lämna ön förrän imorn. :/

Phuket vore inte helt fel just nu asså...

Idag var det kallt kallt kallt!! Frös om mina små tår...:( så imorn så blir det dubbla strumpor eller sockor, haha.
Och på söndag så har jag bestämt mig för att försöka hitta mig ett par vinterkängor.

Har föresten tänkt på en sak, den saken att det är allt fler och fler killar som använder väskor på stan. Det ser både snyggt och bekvämt ut, de är ju liksom inte bara till för oss tjejer. Visserligen så ser de inte ut som de där små handväskorna som så många tjejer stryker omkring med, utan de är ofta axelväskor. Dessutom så tror jag att en del killar kan vara en aning avundsjuka på oss tjejer, vi som slipper bära alla våra saker i en massa fickor. Jag menar, det är ju grymt praktiskt med en väska till hands!

Nepp, nu ska jag avrunda kvällen med en varm dusch, nagelfixande, lite städning och sist men inte minst tv-tittande.
Ha en skön och trevlig fortsatt kväll!




Dagens:
Namnsdag: Pontus, Marina. Grattis!

Dagens umgänge.
Kylan!!

solnedgångar


Japp kameran fungerar!

Jag kollade igenom lite foton och det visade sig att jag har grymt många naturbilder, eller solnedgångsbilder kanske jag ska säga. Här är en drös! Men det är ju något visst med solnedgångar, de är ju så fina liksom.




Dagens:
Min dator som äntligen fungerar bra!
Dagens väder, snö blandat med regn :( gillar icke!

tick tack..

Japp nu sitter jag och väntar på att klockan ska ticka, ska gå strax. Till bussen och sedan till båten och sedan till jobbet...
Blir en del att släpa på :/ ush jobbigt!
Ha en bra dag!
Bye


Dagens namnsdag: Elisabeth och Lisbet. Grattis till er alla med de namnen!

dropp dropp dropp...

Kom hem för kanske en halvtimme sedan, var iväg och hämtade lillbrosarn på förskolan. Jag kan då säga att jag inte är särskillt förtjust i sådant här väder, båda två var nämligen extremt blöta och kalla när vi kom in genom dörren. Så det var bara att hänga av oss allt blött och fixa i ordning oss varm choklad! Kan inte minass när jag drack det senast?Var grymt längesedan i alla fall.
Sedan så är jag irreterad att det måste blåsa så mycket, för jag ska hem idag, eller det är i alla fall meningen. Tittade nyss på waxholmsbolaget och det står att båtarna är inställda på grund av hårda vindar, suck...jag som ska jobba imorn.
Satt nyss och pratade med en utav mina jobbkollegor om saken, sedan när jag tittar upp så sitter Filip och sover vid bordet. Åhh det lilla glinet :) De små orden jag fick fram från honom var " kan du bära mig till soffan?". Så nu ligger han där och vilar sig.

Jahapp fick precis samtal om att båtarna är och kommer att vara inställda hela dagen :/ men det löste sig ändå, för vi ordnade så att jag kan ta första båten i morn istället. Vilka massa problem som kan skapas asså. Då blir det visst ännu en natt hos the family.




damptidamptidamptidoooo

Igår så var jag ju ledig dåra, men för det så kom jag inte iväg hem. Tydligen så hade mamma snackat med mig om att jag skulle hämta filip från förskolan och vara barnvakt igår och idag...undra vad jag var i för tankar då :S men a ja, att umgås lite med lillebror skadar ju inte :P
Igår på förmiddagen så var jag iväg till sergel och hämtade ut biobiljetter, till "Twilight". Syrran är typ besatt av twilight-böckerna, karaktärerna, låtarana och filmen. Så på söndag så blir det äntligen av, hon får äntligen se filmen.
Sen så bakade jag och lillebror kakor, jorgubbsgrottor och mintchokladgrottor! Vi var grymt duktiga och de blev mycket goda. 


Jag är för tillfället i funderarnas tid, jag tänker mycket just nu..på jobbiga saker. Har viktiga beslut att ta, orkar bara inte med det. Jag vill vara glad men det har jag svårt att vara.



>_<

ehhhhh allt suger för tillfället!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Skriver om allt som jag hade skrivit, men som försvann när jag är på bättre humör. Nu ska jag gå och försöka lugna ner mig, är allt för uppstressad.

Adjö!


05.45 zzz..

Sitter på jobbet, jupp kan ni tänka er att jag gick upp 05.45 idag! Ush gillar inte sånna där tidiga tider, men måste erkänna att det var fint att se ut på havet påvägen. Det är verkligen en onorm skillnad från att bo på en ö och på fastlandet. Det är såååå tyst här, spelar ingen roll vilken tid på dagen. Härom dagen så gick jag förbi en moped, med nycklar och hjälm på sig och inte en kotte i sikte...om det varit i stan så hade den blivit snodd på blott två sekunder. Hahaha..det är märkligt hur mycket det kan skilja sig åt asså.
Igår fick jag ett kul erbjudande, men självklart så kunde jag inte.Anledning till det var att jag bor på den här ön och kan omöjligt ta mig från den hur som helst...=/ seeeeeegt!

Efter jobbet så drar jag tillbaka till fastlandet, till min dator. Hatar att behöva erkänna det här men man har ett visst behov av denna märkliga mackapär. Satt till exempel igår och hade så tråkigt, för jag hade ingen dator och ingen fungerande fyra eller sexa. Fick bli en film som jag redan har sett cirka fyra gånger.

Föresten så måste jag berätta att jag fått någon slags otur på mig...har skadat mig rätt mkt på senaste, vilket är väldigt irreterande. Det är alltifrån skärsår till brännmärken. Skumt det där. Har aldrig haft en sådan otur förut. Vill at det ska vända, för nu går jag hela tiden och förväntar mig att jag ska råka ut för något.

Aja nu ska jag dricka färdigt mitt "Ahmad tea" från London och vänta in the children!


Där var du!



Påväg ifrån affären fick jag ÄNTLIGEN en blick utav solen!

Varför inte passa på att fotografera en massa onödiga saker påväg till affären..

Tog en promenad ute i regnet igår.

Tänk hur stranden kan formas utav allt vatten :S

Ännu en rätt onödig bild...



Varför gömmer du dig för?

Nu har jag släpat mig hem till mina pärons hus, kände att jag inte kunde med min dator längre..
Först fick jag gå till mammas jobb och hämta nycklar, med en dator, en tvättpåse och en väska på axlarna. Det var rätt så tungt och känner mig grymt stel i nacken just nu. Eftersom jag planerar att låna tvättmaskinen hela dagen så blir det säkert så att jag stannar tills imorn. Men nu så ska jag i alla fall gå och kolla i deras kyl/frys och se om de har några av de ingredienser som jag behöver för att laga till kvällsmaten, tänkte att jag skulle stå för det idag. Hur som helst så drar jag mig nog ändå till affären, det kan ju säkert behövas.


Jag vet faktiskt inte vad jag känner. Gud vad jag är en komplicerad människa!


Dagens:
 Att jag får låna tvättmaskinen =) om jag tvättar hemma  så blir nämligen de vita nyanserna gula =/

Kollektivtrafiken, som inte anpassar sig efter båttiderna! Är ju faktiskt kallt och rätt så trist att sitta och vänta på bussen i en kvart/tjugo minuter. Dessutom vid havet.


måste fixa en ny...

Har tröttnat sjukt mycket på min header/sida, måste fixa en ny snart tror jag. Får sätta mig ner efter maten och greja lite. Här är några av de jag haft på senaste:






Två av syrrans(ska planer en ny till henne):



+/-

10 November 2008


Tittar på min sida och känner att jag måste dra till med åtminstone något. Har ju blivit så jäkligt seg på att skriva och uppdatera mig. Eftersom jag nu inte känner för att skriva ett tiotal rader med en massa tråkig text, så tänkte jag dra veckan/helgen som varit i listformat.


  • Stand-up grejen "Turnen 2008" men Özz Nüjen, Måns Möller, Soran blablabla och hjärtegullet Björn Gustavsson. (har tidigare nämnt, men måste ju få till det till en lista ju..) 
  • Mina gullisar till skor! Köpta på Wedins. Har nog klampat runt i dem varje dag sedan dess.
  •  Att det finns fler sega människor i världen, mer än mig alltså.
  • Jag är på topp liksom, är på bra humör med mera!
  • Helgen var rätt så bra den med.

  • Att jag säger typ yes och hyggligt i varenda mening...=/
  • Att min dator måste omprogrammeras och att allt som jag vill behålla måste föras över på en massa usb-minnen.
  • Vädret, kan ingen ta och trycka på vackert väder knappen??!!
  • Att jag fortfarande inte hittat ett jobb, borde verkligen försöka kämpa mer med jobbsökandet.
  • Att jag är seg på att plocka in mina väskor i garderoben efter jag använt dem. Ligger typ fem halvfulla väskor lite överallt på mitt rum.
  • Att det blir mörkt så fort nu för tiden.


Tänk att det alltid är den negativa sidan som vinner när man ska köra med punkter.


Heeeeej!

Hallå hallå hallå! Som ni kanske har märkt så har jag inte vart särskillt aktiv här på senaste. Den största anledningen beror på att min dator strular en massa hela tiden, och det är praktiskt omöjligt att ladda upp bilder. Den blev konstig efter jag bytte upp mig till snabbare bredband, HAh! Så bra va den grejen liksom. Ska försöka ge den en chans till och om det inte funkar så får min pappa ta sig en titt på den. Sitter vid syrrans dator och skriver,därför det går så bra nu. Blir ju jobbigt att man måste åka hit varje gång man behöver ladda upp bilder med mera.

Igår så var jag iväg med mina två systrar till Cirkus för att titta på "Turnen 2008" stand-up komik med Özz,Soran, Måns och såklart Björn! Det var verkligen helkul, men måste erkänna att Björn Gustavsson var det bästa på hela kvällen.
På vägen hem till vh så mötte jag ita, vilket var en överaskning. Jag menar, hur stor är chansen att man möter sin kompis, mitt på en vardag klockan 11-11.30 på kvällen? Var kul att träffa henne, fast vi inte hann med att snacka speciellt mycket.

Idag dåra..ledig! Känns skönt, känns som om det var ett tag sedan. Ska hämta lillbrosarn vid två och sedan så tar jag sista båten hem.

Juste syrran har fått sig en egen lägenhet! Jag är EXTREMT glad för hennes skull! Hon får flytta in i februari och hon själv är överlycklig. Hon behövde verkligen det här, det gör hon verkligen. Allt de jobbiga som hon har gått igenom.

det började i alla fall bra...

Det började bra igår, den där bra känslan. Jag fick komma hem, upptäckte att jag hade typ alla kanaler,(vilket jag inte brukar ha), fjag kunde krypa ner i min säng och bara ta det lungt. Satt och tittade på "music and lyrics" med Drew barrymore och Hught Grant. Okej, jag vet inte hur deras namn stavar och jag pallar inte titta upp det heller! Filmen var väldigt bra, hade förväntat mig att den skulle vara dålig men det var den definitivt inte. Grant lyckas alltid med sina filmer.

Idag så visade det sig också att två snubbar skulle komma och sota skorstenen, jag hoppades att de skulle komma innan min farfar hade åkt, och tänk det gjorde de. Var skönt, för då slapp jag snacka med dem. Så dagen började bra...tyvärr så upptäckte jag att jag inte hade kvar kanalerna idag :( dessutom så har det blivit jättedålig signal på de fyran och sexan, så nu har jag typ bara 1&2. Det var den bra dagen liksom...
Men men..nu ska jag gå och hjälpa en kollega med överförning av lite bilder, sedan ska jag också hoppa in och jobba för henne. Kommer nog tyvärr bli kvar på ön ett tag, om det ska fortsätta såhär.

Jag har blivit en säkrare men också osäkrare individ...skumt det där.

På min arm står det för tillfället "betald", man känner sig en aning billig, hahah. Ska skrubba bort det sen, har bara inte orkar göra det ännu.

Halloween

I går så var jag och Fija iväg till Thessa i Norttälje. Kvällen bjöd först god mat och en del snack, vilket var mycket trevligt. Sen åkte vi iväg på Halloweenfest, vi sminkade ut oss till "vampyrer/döingar". Det roliga var att alla var utklädda och vissa hade verkligen lagt ut mycket tid på sin utstyrsel. Efter den lilla festen åkte vi vidare till "Mobergs" ett av Norttäljes uteställen.Hur som helst så var kvällen mycket trevlig. Jag har lite bilder, men tar det en annan gång för datorn segar sig.

Tjejer jag hade jättekul med er, får bli av snart igen!


RSS 2.0