sårande ord


Jag har sårat min syster och det var inte rikigt meningen. Jag skrev en sak som hon tog väldigt hårt. Det var mer som ett skämt. FAN jag måste börja lära mig tänka igenom saker innan jag utför dem.  Jag vet inte riktigt varför jag skrev som jag gjorde. Jag kan inte säga mer än att jag är ledsen, det var inte meningen att du skulle ta åt dig så mycket. Själv så hade jag nog inte blivit så upprörd, men vi är alla olika. Och nej jag menade inte det jag skrev! Du är alltid fin ska du veta. Så nu igår/idag så var stämningen inte den bästa precis. Jag kallade även min pappa patetiskt, vilket jag ångrade väldigt snabbt. Sorry, jag är en stor skitstövell.Varför måste jag hela tiden ställa till det??!!

snälla, ge mig bara vår nu..


Såå..snöstorm i morgon..me don't like. Jag vill ha vår nu!
På senate så har jag ju lyckas dra på mig en vuxenpoäng, egent place och ett jobb(visserligen bara vikariat). Jobbet är helt okej, ännu en förskola med en massa ungar! Det finns rara, knasiga,roliga,söta,knepiga barn..det som hör till liksom. Vissa dagar är bättre än andra och vissa dagar vill man bara hem, sova och stanna där resten av året. Jag antar att det är den tiden på året också. Kylan och mörkret tar på en.

Btw, jag läääängtar till torsdag, då Glee går på teve! I Loooooove it. Hehe..jag gillar sånna där dans-och musikal filmer. Tror majoriteten av alla mina filmer består av sånt. Det är Fame, Flash Dance, Hairspray,Save the last dance,Bring it on, Phantom of the opera, Mamma Mia mfl.

nu blir det kväller! Natti Natt
/cissi

behöver få ut det jag tänker på!


Det är väldigt mycket jag undrar över, tex varför:
-det nästan alltid måste vara iskallt på säterna på bussen på morgonen? Kan inte chafören sätta på värmen lite innan han börjar sin körning? Kommer ju fan att få urinvägsinfektion!

-sen, varför det känns så himla creepy att sitta längst bak i bussen? Är det för att det stinker, sitter märkliga människor eller för att det är där som det klottras? Trivdes i alla fall inte där igår.

-en del har så himla svårt att plocka upp skit efter sina hundar? Där jag går på morgonen, är det svårt att se skillnad. Kan det vara en grankotte eller bajskotte? Så det gäller att undvika alla kottar helt enkelt.

-katten gillar tidningspappaer väldigt mycket? Han kan ligga och bita och slicka på det..weird.

-jag fortfarande inte fått in att min farfar verkligen är död. Han har vart död i två veckor nu, men det känns som han lever. Jag grät hela morgonen när jag fick reda på det, men efter det så känns det liksom inte verkligt. Känns fortfarande som jag kan gå förbi och hälsa på honom eller att han ska ringa.
Min Farfar
Jag har egentligen aldrig stått nära min farfar, det var på de senaste åren vi skaffade oss en bättre relation. Det hela berodde på att jag fick jobb och blev tvungen att bo på landet, där han bodde. Vid middagsbordet så brukade han ofta prata om sånt som han vart med om i livet och det var alltid så intressant. Han var verkligen med om mycket den där gubben. En del historier fick man ju självklart höra flera gånger om och man visste vad som skulle komma härnest. Jag är väldigt glad att att vi faktiskt hann hitta på lite saker det sista året. Vi var bla iväg till gruvor, där han en gång i livet hade jobbat. Jag önskar faktiskt att jag har haft ett sånt fantastiskt och fartfullt liv när jag är lika gammal som han var. Och jag ångrar, så himla mycket att jag var så himla dum att inte hälsa på han så ofta den sista tiden. Jag hade ju tänkt hälsa på honom den dagen, alla hade tänkt samma tanke konstigt nog, men jag hann inte. Hans katt har ingen aning, han älskade katt.
Jag tänker på honom dagligen, han har betytt mycket för mig och så många andra.




/Cecilia


RSS 2.0