Skulle nog säga att sommaren är här nu


Möttes av en kvav luft när jag klev ut på verandan i morse, är nästan skönare att vara inne en sån här dag. Är 29° i skuggan och över 30° i solen.  Igår så blev det solande i solstolen ute på gräsmattan, fick en hel del färg. Idag så blir det väl ungefär detsamma.

Nu är det föresten tredje dagen som det står en massa om poplegenden
Michael Jackssons död i tidningarna. R.I.P!

 Nu ska jag ta och betala lite räkningar och sedan gå ut, måste ju passa
på nu när sommare är här!

Ha en härlig dag och glöm inte att dricka mycket vatten.
♥ Cissi


kanske skulle börjat träna inför beachen för länge sen...men men


Sommar Sommar Sommar...gillar värmen sååååå mycket just nu. Har lovat mig själv att inte klaga på att det är för varmt. Hellre för varmt än för kallt. Är dock en aning besviken på att jag inte får särskilt med färg...känner mig en aning blek.

Har föresten hittat en ny favoritchoklad, "Premium Dark Mint" av Marabou. Den har en smak av mycket mint. Tyvärr hittade jag ingen bild.

Imorn så blir det la playa med Ita, får la se om jag badar eller ej. Sen är det ju inget fel på att bara prata strunt, fika,slappa och sola ;) hoppas bara att min bikini sitter som den ska...får köra med förra årets.



♥ Cissi


21/6 Söndag


Känns härligt nu när sommarn är på väg, värmen och solen. Vad gäller planer så är det tyvärr väldigt tomt, vilket känns en aning deprimerande. Men utan jobb och utan pengar så kommer man inte så långt. Blir nog en ensam hemmasittarsommar för min del.

Som tur så har jag denna sida, en sida där du kan titta på en massa filmer på nätet gratis! Visserligen så finns det de med dålig kvalitet och ingen text (förutom en del kinesisk), men har man tur så kan man hitta en sevärd. Har sett en hel del filmer på senaste, bla "Bride War", "The Proposel", "Natt på muset" mfl.

Har faktiskt gjort något väldigt nyttigt, jag har storstädat min garderob. Allt ligger i perfekt ordning! Insåg att jag hade en hel del väskor, över trettio stycken..finns de som jag aldrig använt. Men jag gillar väskor, så det gör inte så mycket. Sen blev det rätt så knepigt när jag kom till skorna...vet inte hur många par jag har men en del fick hamla i lådor.
Som körsbäret på glassen så har jag fixat mig ett hänglås in till garderoben, mohaha...nu kanske jag får ha mina saker i fred. Jag vet att det låter fruktansvärt löjligt, men det är verkligen nödvändigt.


Cissi


Än så länge så är det sol



GLAD MIDSOMMAR!




♥ Cissi



död


Härom dagen fick jag reda på att syrrans gamla klasskompis har tagit livet av sig, anledningen berodde tydligen på att hennes pojkvän hade gjort slut. Hur tragiskt kan det bli egentligen? Denna person gick både jag och syrran på lekis med också och det hände att vi lekte. Det märkliga är att även om vi inte hade kontakt så känns det jävligt skumt. Tänker på det varje dag asså, hur jobbigt de i hennes omgivning måste känna och vilken sorg. Man ska inte dö vid 22 års åldern, det ska man inte helt enkelt!
Tyvärr så blir jag så föbannad när jag tänker på hur vanligt det är med döden. För några år sedan så miste jag ca tre släktningar på ett år! Jag skojar inte när jag säger att jag vart på fler begravningar än bröllop och dop tillsammans.
Men eftersom jag tror på ödet, så var det väl helt enkelt deras tid...undrar när det är min...
Ja, neh nu ska jag vara positiv! Hon och alla de andra som dött har säkert kommit till en bättre plats. Vi får hoppas på det i alla fall.

Bildkälla:deviantart


För övrigt så sitter jag nu på jobbet på Utö. Väntar på att det ska dyka upp några barn, har väntat i en timme nu...har en känsla att det kommer att bli få barn idag.

♥ Cissi

TÅÅÅÅÅRTA!


Idag blir det kalas heeeela dagen! Först så bär det iväg till kusinen som fyller 12 år(känns som hon är äldre), sedan ikväll så ska vi fira Victoria! She is back in stockholm and I have miss here like hell!  Har saknat alla tjejerna såklart. :P

Känns som det har blivit allt för mycket fika/ tårta på senaste, först när syrran slutade nian, sen när storsyrran fyllde år och igår när morsan fyllde år. Man lär ju ha gått upp en hel del på den här veckan som varit.

Crap, mitt hår är just nu som en stor hårtuss, eller det känns i alla fall som det. Men men..man får skylla sig själv om man inte borstar det efter att man duschat och sedan gått och lagt sig. Får ta och fixa i orning det lite.
Ha en bra dag(trotts skitvädret)!

♥ Cissi


Japp, så ska det se ut!


4-0 till Sverige igår! Jippie yey, går åt rätt riktning :P

Jag hade bara inte tillgång till en dator liksom


GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!

Ja må hon leva
ja må hon leva
ja må hon leva uti hundrade år
jag viskar hon leva
jag viskar hon leva
jag viskar hon leva uti hundrade år
Ett fyrfaldigt leva till dig som fyllde 22 år igår!
(och du, jag skickade faktiskt sms till dig :P)



En sommarplåga


Gyllene tider- När vi två blir en


Just nu så är lillsyrran på bal, åhhh hade viljat vara där och kolla på alla vackra människor. Hjälpta henne att fixa i ordning sig och hon blev jätte fiiin! Vit klänning,mörkt korkskruvat hår och pärl-/strasssmycken.

Nu ska jag i alla fall ta mig någonting och äta, ha det bra!

♥ Cissi

Så bra gick det :(


Igår så var det Nationaldagen men också fotboll! Tyvärr slutade det inte så där jättebra för de blå-gula, 0-1. Sveriges gossar visade inte de allra bästa spelet, danskarna var i mycket bättre tempo. De första minuterna såg spelet bra ut och Sverige körde på för fullt, tills de första målet kom..då gick det bara utför. De som skyller på att Kim Källström gjorde matchen dålig, måste ju inse att man spelar i lag! Han kämpade ju på för fullt, visserligen gick det inte så bra, men han kämpade! Vi får helt enkelt hoppas att det går mycket bättre i de andra matcherna.

















Bildkälla:expressen



det känns som det bara går utför




Är icke lycklig just nu..




Någonstans bakom molnen finns det en sol, right?


Regnet bara öser ner, öser ner...
Idag så ska jag ta mig till Handen och köpa studentpresenter/födelsedagspresenter, får dock vara väldigt snål med tanke på att jag typ är pank : /  förhoppningsvis hittar jag något bra i alla fall.

Hejsan Petronella i från plaskeby, det är dags att fälla upp sitt paraply!
♥ Cissi


Tiden är en märklig sak..


Jag såg nyss på filmen "Systrar i jeans" och den fick mig att inse hur lycklig jag är för den vänskap jag har till tre underbara personer. Manda och Ita har jag liksom kännt sedan lekis och Vic sen sexan(fast det känns som lekis det med). De är de personer som jag haft med mig i nästan hela mitt liv, de personer som jag kan annförtro mig saker, som jag kan skratta med och är man ledsen så är de väldigt bra på att få en och må bra igen. Med dessa människor kan jag vara mig själv, utan att behöva skämmas och tänka dumma tankar om mig själv. Självklart så har vi haft småtjaffs, men det löser alltid som tur är. Vi är alla fyra väldigt lika men också väldigt olika på samma gång, det är nog det som gör att  vi funkar så bra ihop. Det är väldigt lätt att säga att vi ska vara vänner för resten av livet, men tyvärr blir det inte alltid som man skulle vilja. Jag hoppas i alla fall att jag får känna dessa personer livet ut. När vi inte setts på länge så saknar jag de extremt mycket, det är så det ska vara.
Love

Syrran håller på och färgar håret, hon kände att hon behövde göra det innan balen. Jag kan inte fatta att hon blivit så stor...känns som det var igår hon var fem år(inget elakt menat). Det blir nog fint i alla fall.
Efter sommaren så börjar hon i gymnasiet..kan man tänka sig.

/ cissi

buhuhuhu...


Idag så är det kallt som in i norden, har frysit hela dagen.
Det känns som om det var evigheter sen jag bar jeans på mig, har nästan bara blivit shorts.

Just nu sitter jag och väntar på att tiden ska gå, ska ta mig in till fastlandet igen. Har jag föresten sagt att det är väldigt mycket mygg och fästingar här ute? Det suger!! Som tur har jag kommit lindgrigt undan.
Sen vet jag inte om det är min dator det är fel på eller min blogg sida, för jag kan inte komma in på min sida. skumt.

New Moon

Tänkte att jag skulle bjussa på några minuter från den senaste filmen av Twilight-serien.
Den kommer på bio i Sverige i November, längtar dit.


  ♥ Cissi

RSS 2.0