Om 25 dagar så kommer jultomten!


Jag önska att jag hade något riktigt intressant att komma med, men det har jag tyvärr inte..
Är det föresten svårt att få bort blodfläckar? Har råkat gjort något väääldigt dumt. Neh skoja bara, har tydligen skurit mig på en julstjärna och jag märkte det när jag såg en massa röda fläcka på min vita kofta. Tog genast vatten och tvål på det, med det är ändå en fläck. Hoppas hoppas att det går bort i tvätten.

Det är första advent idag och det innebär att det är ca 4 veckor kvar till julafton. Känns inte riktigt som om det är jul, troligtvis beror det på värmen och att det inte är snö.  Jag har tyvärr ingen adventstake, men det får duga med en massa andra ljus i stället.

Imorn så ska jag göra ett försök att få med mig katten in till fastlandet. Han är folkskygg och jag vet inte hur han tar båt/-bussresor.

En sak som gjorde mig upprörd idag var när jag såg fyra smågrabbar som gick runt och lekte med pistoler/gevär. Vad säger det om föräldrarna egentligen? Vapen är dumt och jag skulle nog inte köpa leksaksvapen till mina barn i framtiden. Okej, det kanske är en sak att de leker med sina vapen inomhus, men att de går runt ute bland människor gillar jag inte.

På tisdag så är det första december och det innebär att man får öppna julkalendrar! Hehe..brukar fortfarande köra med chokladkalender. Sen har jag en bingolottokalender, gjorde en god gärning och köpte den från en sportklubb. Så nu ska jag vinna en miljon, västindiekryssning eller en bil! Hahahha..som om det skulle hända!

♥ Cissi



inget intressant


Det är egentligen rätt intresant hur fort det kan bli ljust ute. Har suttit på kontoret från 07.30 i morse och lite halft som halft tittat ut. För en timme sedan var det riktigt mörkt ute och nu så är det ljust.
Det blir en rätt lugn dag idag, bara tre barn(om jag har tur i alla fall). Resten är borta på teater idag.  Börjar dock undra om barnen som ska komma har bestämt sig för att ta sovmorgon..har nämligen inte dykt upp någon ännu.

Såg en liten näbbmus när jag gick ut för att stänga gårdsgrinden nyss, den var sööööt. Okej, jag har tråkigt och då skriver jag en massa strunt. Nöj er med det!

Nu har det ramlta in ett barn, så nu måste jag gå. Kanske skriver mer strunt sen.

en månad kvar till julafton!


Tillbaxs på ön igen, efter en helg hemma hos familjen. Blev både utgång och bio. Trevligt trevligt.

Nämde ju att jag blev dålig av vaccinet. Förutom huvudvärken som jag inte lyckas blivit av med så hostar jag nu också. Börjar irritera mig en aning.

Idag är det den 24 november, det innebär att jag om exakt en månad troligtvis sitter framför teven och tittar på Kalle Anka! För det höööör ju liksom till! Jag undrar hur julen blir, vart jag kommer befinna mig med mera.

Julen brukar väl vara miraklernas och glädjens tid va? Jag vet att jag kanske begär för mycket om jag ber om ett mirakel, men jag är bara så trött på att vara så himla olycklig.

Dagen efter sprutan


Jag kan ärligt säga att jag fick ca max 1 timmes sömn i natt. Allt som allt dåra. Och idag så mår jag rätt så dåligt. Jag har ont i ryggen, huvudet, armen, är trött som bara den och så mår jag illa. Var så himla torr i halsen och tänkte att jag bara skulle dricka lite vatten, men icke sa nicke. Jag var väldigt nära på att spy upp det. Sen kan man knappt gå, för då mår man illa. Jag kallade syrran en vekling som klagade så efter sin vaccination, det var dumt utav mig. väldigt. Men jag är väl också en vekling i sånna fall. Blev lite fundersam på om man kunde ta huvudvärkstablett eller ej, för kollar man på olika sidor på nätet så säger de olika. Sen så fick jag en aning ångest när jag kollade in lite forum, där många säger att det var jättelängesen de tog vaccinet och de har fortfarande biverkningar. Jag gillar inte att må såhär och speciellt inte när man måste vara ensam. Jag får väl se hur pigg jag är i morgon,för då väntar det jobb.
Nu vill katten ut och jag känner mig dum, för jag orkar inte gå ner och släppa ut honom. Antar att jag får offra mig lite.

Bajs, det här suger. Hoppas att ni andra mår bättre.Hare


Knock you down


SOOOOOOL! Me like!:)

Jag var duktig och gick upp 2 1/2 timme innan jobbet börjar, varför?det vet jag inte riktigt. Har i alla fall hunnit med en hel del nu på morgonen.

Idag ska jag ta den där sprutan mot svininfluensan, en aning scarry faktiskt. Det är inte själva sprutan som skrämmer mig utan biverkningar. Vem vet hur detta vaccin egentligen fungerar på lång sikt?

Mandis är i New York. Jag vill också vara där. Måste vara ascoolt verkligen. Det är en plats på min lista, som måste prickas av innan jag dör. Saknar mina pluttisar nu..var så länge sen jag träffade dem. I Miss you all!

Nepp, ska nog dra mig iväg till jobbet nu. Lite tidigt, men kan hänga lite med personalen/kocken, det är kul. :)



Ha en fin och trevlig dag.



kanske att jag är halft död på torsdag..


Helgen har varit grå och tråkig..har vart inne hela helgen. Har sett fyra True Blood avsnitt från ssäsong 2 vilket var vääääldigt spännande.
Jag gillar verkligen att det är plusgrader men jag tycker inte om att det måste dugga/regna. Det förstör liksom det hela..vad är det för mening med plusgrader om man ändå inte kan vara ute?

Denna vecka
Bra saker:
-På lördag blir det Twilight kväll med syrrorna+en kompis. Det blir filmvisning hemma av twilight, imiddag och sedan så blir det iväg till biografen för att se New Moon(andra filmen).
-Jag ska vaccinera mig mot svininfluensan(H1N1) nu i veckan.
-Jobb på onsdag.
-Har handlat baksaker, vilket innebär att jag kan baka i morgon! :)
-Fredagar är alltid bra dagar.

Dåliga saker:
-Jag ska vaccinera mig mot svininfluensan..tänker på alla biverkningar :/
-Det är kallt i huset och jag måste fylla på ved i källaren imorgon.
-Har typ ingen mat hemma.
-Jobb på fredag.


kärlek


Hej hallå tjena!

Sitter just nu och försöker titta på den där nya serien Glee på tv4. Har inte riktigt kommit i i den eftersom jag sitter med datorn också. Har inte blivit så mycket gjort idag, har gått en promenad, vart förbi en sväng på jobbet,fixat med pannan mm. Jag föresten redan blivit bjuden till personalens julbord, är alltid lika trevligt. Nästa vecka så blir det till att ta den där sprutan mot svininfluensan(eller H1N1 som den väl egentligen heter).

Jag har funderat på det där med kärlek, okej det är inte första gången som jag gör det. Men JAG FÖRTJÄNAR  verkligen att träffa någon,eller? Min farfar har frågat mig flera gånger om jag inte ska komma hem med någon+ att han nu börjat fråga andra. Haha allvarligt!Självklart vill jag träffa någon. Jag har försökt med internetdejtning, men de personer som man träffar är oftast oseriösa. Tror det krävs en del att få mig på fall också..ett hej räcker inte för att jag ens ska orka anstränga mig. Vill ha mer än så. Och fråga om sex på en gång funkar defintivt inte heller. Förut trodde jag inte att det fanns någon för mig, men nu vet jag eller är rätt säker på att det gör det. Det finns nog någon för alla därute, det gäller bara att hitta den där personen. Nu svamlar jag, jag vet. Men jag vill gärna tro att det gör det i alla fall.


 


tänk att det ska vara så svårt att komma på bra rubriker..


Ännu en dag som man kämpat med pannan utan något vidare resultat..får bli en kall dusch idag helt enkelt. Bläh..

Skrev en lista i morse på vad jag skulle göra idag, tror inte ens att hälften har blivit gjorda. Har vart sån tråkig och grå dag ju. Något som jag gjort idag är i alla fall att baka "Kladdkakemuffins" toppat med chokladlinser. Ska nog ta med och bjuda personalen på jobbet i morgon.

Verkar inte vara så mycket på teven idag, så det får nog bli lite Gossip Girl! När jag var i kina så köpte jag nämligen första säsongen, riktigt billigt! Där så kostade en film mellan 8-15 yuan. Inte världens bästa kvalitet dock, men oftast går det bra att titta på. Boxarna funkar i alla fall bra! Har även Heroes hela säsong 1 & 2, som kommer därifrån.

Nepp, nu ska jag göra något. Döööör snart av denna tristess.


Tillbaka efter helgen


Nu är jag tillbaka på ön efter en helg inne på fastlandet. Det har firats fars-dag,spelat kort/yatzy,hälsat på farfar på sjukhuset mm. En helt okej helg helt enkelt.

Idag bestämde jag mig för att gå till affären. Är några kiliometer och det tog kanske en timme att gå fram och tillbaka i rask takt. Det var faktiskt väldigt skönt och stillsamt ute. På affären så hittade jag tidningen nedanför, perfekt till min syster som är helt galen i Twilight. Känns som jag har en hel del i det hela, jag har ju trots allt köpt alla böckerna till henne, sen köpte jag Stephanie Meyers andra bok The Host i helgen.hehe.



Var meningen att jag skulle jobba idag, men det blev ändrat så får ta och hitta på något annat.



torsdag


Guuuud jag är så kär i min nya puderrosa kavaj/jacka(bild på den i förra inlägget). Provade den nyss, för typ elfte gången. Tyvärr är det för kallt att bära den så får väl vänta till våren/sommaren.

Biljetterna till New Moon är i alla fall nu bokade, blev tyvärr inte på premiärdagen(eftersom det strulade till sig med mitt kort) men dagen efter så blir det av. Så nu är det bara att gå och längta till den 21 november.

På söndag så är det fars-dag. Hm..vad ska man köpa då?

Sen så har jag pratat med min farfar idag, den började bra och han lät pigg. Till slut så var det bara mummel i telefonen. Snäääälla kan du inte bli bra snart. Gud snälla, gör så att han klarar den här.
Hans katt är det då inget fel på. Han har varit som en igel på mig i två dagar. Eftersom det vart så kast väder,i så har han nästan vart inne hela dagarna. Något som är lite knäppt är att han är väldigt folkskygg. Så fort det är andra människor här så ser man inte skymten av honom. Vem vet, finns det verkligen en katt?Eller är det bara något som vi hittat på? Mohaha.. neh men han finns, det är bara att kolla på min kläder nu för tiden. Det lyckas alltid finnan åtminstånde ett litet katthår på dem.

Nu ska jag gå och lägga mig. Ska vara på jobbet 06.45 imorgon! Så god natt!


Meeee like




Anna Paquin


Gårdagens avsnitt av True Blood finns här! När vi nu är inne på true blood så kan jag uppmärksamma er om Anna Paquin. Man har ju inte sett henne så specielt mycket på filmduken och det är först med denna serie många fattar sitt tycke för henne. Faktum är att hon har vart med ett tag, hon var bland annat med i X-men(där hon spelar Rogue), sen har hon medverkat i filmen om Jane Eyre från 1996, The Piano, Trick'r Treat från 2008 mfl. Här nedför bjuder jag på lite bilder på henne.










Lite fakta om Anna:
-Hon var tvungen att färga sitt hår blont inför serien TB.
-Fick en oscar redan som elvaåring, för sin roll i The Piano.
-Är blott 1.65m.
-Hon är 26 år gammal.
-Anna är också förlovad med sin motspelare Stephen Moyer(Bill) från TB.

 


 


Men snälla!


Asså jag blir snart galen!!! Måste åka till affären senast fem om jag ska hinna innan de stänger och problemet är fortfarande pannan! Jag måste verkligen duscha innan, behövde göra det igår egentligen. Men den där pannan vill ju inte bli tillräcktlig varm. Har eldat sen tio i morse. Kattmaten är slut och det måste verkligen köpas.
Se, det blir bara värre och värre. Här kommer det inget positivt inte...
Allt jag begär är lite värme så att jag kan ta mig en dusch+att moppen fungerar. Fan, inser nu att det kommer att vara kolsvart ute när jag kommer iväg(om jag nu gör det), hoppas verkligen inte att moppen kronglar då.


New Moon


Ännu en dålig dag. Det är en väldigt grå, kall och blåsig. Det är tilll och med så att katten vill vara inne och det är ovanligt. Sen så kronglar datorn hela tiden så det tar extremt segt. Och självklart så blev detta dagen som man skulle boka biljetter för New Moon, vilket inte funkade bra alls. För det första var det väldigt segt att ens komma igång och in på sidan. För det andra så funkar inte mitt kort att betala med på deras sida, efter att jag försökt hur länge som helst. Sorry syrran, försökte verkligen. Är less på allt! Försökte byta bankkort igår, men då måste man tydligen skriva upp månadsinkomst för att överhuvudtaget kunna skaffa sig ett. Och jag har ju ingen, eftersom jag är arbetslös. Så där rök den saken. Om det finns en gud där uppe som sitter och styr, SLUTA SABBA FÖR MIG! Okej? Inget fungerar som det ska.

Att jag överhuvudtaget lyckades lägga upp detta meddelande är weird.



Att kunna ta sig en dusch tar sin lilla tid..


Jag ogillar ön mer och mer för var dag som går. I dag till exempel så har jag eldat hela dagen, bara för att kunna ta mig en dusch! Och gissa vad! Är fortfarande inte varmt nog, skulle bli kallt vatten rätt så fort om jag klev in i duschen nu. Har ju för fan eldat sen elva på förmiddagen!Usäkta mitt språk, men allt börjar göra mig förbannad! Dessutom så får jag huvudvärk av all denna irritation. Så får vänta tills imorgon och göra ett nytt försök. Är för trött för att sitta uppe och vänta på att pannan ska bli tillräckligt varm.
Ska försöka ta mig till affären imorgon, får se om moppen fungerar eller ej. Troligtvis inte..
Nu ska jag ta och lägga mig. God natt.

kyla, me dont like


Igår när jag kom ut till ön så var det väääldigt kallt i huset! Vi snackar tio grader då alltså! 10 grader!!! Sen så fanns det ingen ved, eftersom jag inte hann fixa det i fredags. Såååå dumt av mig. Frös nästan ihjäl. Hade sjukt svårt att sova och sen så vaknade jag vid två av att det var allt för kallt och jag fick köra igång värmefläkten ett tag. Bajs kyla!!!Me dont like :(

Har verkligen blåst en hel del i natt och idag, körsbärsträdet hade knappt några blad kvar och jag och barnen har hittat grymt mycket nedfallna kastanjer. Jag frågade ett av barnen vad han skulle göra av alla sina kastanjer och då svarade han att han skulle göra båtar till dem. okeeej vi säger så.



Halloween


Igår var det Halloween och då blev det skräckfilmer. Vi såg två stycken, och de var rätt så kassa båda två.  Sen blev det lite shopping i går också, vilket var vääldigt trevligt!

Strax så bär det iväg till stan för att träffa Mandis! Blir vääldigt trevligt det med. Skriver mer ikväll! bye

RSS 2.0