27 september- helgen


Igår tog jag första båten in till stan, fick helt enkelt bli frukost på båten. Var förbi och hämtade lite kläder, bytte batteri i min KLOCKA! och hoppades på en klipptid. Tyvärr så var det fullbokad, så fick åka tillbaka till ön med slitet hår :(  
Lite besviken på mig själv(eftersom jag var så dum att inte boka tid) for jag vidare in till stan. Jag träffade manda, vilket var väldigt trevligt. Vi gick runt i en massa affärer, lunchade(varm pasta med rostbiff och soltorkade tomater) och sa hej då.
Kändes verkligen bra med en heldag från ön, dessutom så kunde jag passa på att handla en del saker. Blev lite kläder från Mango, lite grejer från Åhlens, lite smått från Apoteket och lite från Hm. Det jag nog försöker attl säga är att det blev en del. Det kändes verkligen skönt att kunna köpa saker, som jag inte kunnat på evigheter.

Min familj drog till Koppabergsmarknaden och jag fick inte följa med. Kändes ju sådär lagom kul..det har alltid varit en familjegrej. Dessutom så skulle de träffa en massa släktingar. De hade dessutom inte tänkt säga något till mig. OCH DET VAR NÄSTAN DET VÄRSTA! I slutänden så sa hon att jag kunde få bo i deras hus över helgen för att passa hönsen! VAFAN, skämtar hon eller?! Hon skiter i mig och jag får inte föjla med, men så vill hon att jag istället ska passa hennes djur? Allvarligt talat. Sen hittade hon säkert på någon ful lögn om mig för släktingarna..så nu tycker väl de också illa om mig. Hatar att hon hela tiden vill såra mig.
Hur som helst, jag hittade på en massa annat med manda och jag kunde till slut hålla tankarna borta.

Det känns förövrigt ännu mer ensamt nu när min farfar inte är här ute, blir så tyst i huset då. Vanligtvis så står alltid teven på där nere, men nu har den vart avstängd hela helgen. Jag undrar om han kommer ut snart och om han kommer att stanna i sånt fall.

Just nu sitter jag och funderar på vad jag kan hitta på, är så tråkigt här ute. Det finns ingenting att göra, är nästan så att man längtar tills imorn då man får hålla sig sysslesatt med jobb.



26 september- från idol


Calle kristianson(Idol 2009)- Walking In Memphis
Klart en av mina favoriter



24/9-en spricka


Det känns som någon har slitit ut mitt hjärta och bara står och hugger i det. De som borde stå mig närmst har helt vänt mig ryggen. Jag är inte helt oskyldig det vet jag, men jag skulle aldrig såra någon på sådant sätt. Trodde vi var en "familj". Hade en dröm häromdagen, då var allt bra igen..men jag måste vara realistisk och inse att det inte kommer att bli så. Jag orkar inte med det här snart. Flera gånger de här veckorna så har jag lyckas ta mig upp ur den här deprissionen, men hon lyckas hela tiden dra mig ner igen.





24/9- ddjljd


Gårdagsens True Blood avsnitt finns här.

Fixarkvällen i tisdags blev rätt lyckad faktiskt! Det var så många som hjälpte till och det blev jättefint. Det blev mycket hemmtrevligare i lekstugan, det kom upp en ny klättergrej och en massa andra saker.

Idag så slutade ett av de minsta barnen, var rätt så tråkigt.Jag fick en liten avskedsgåva, trots att jag bara är vikarie på stället. Var mycket snällt.

Och min farfar har åkt in och ska besöka sjukhuset, han har varit lite snurrig på senaste. Jag hoppas att han blir bra och får svar på vad orsaken kan vara.

Nepp, skriver mer senare eller i morgon.

ha det!

22 september- en grå dag idag :(


Jag var på rätt så bra humör igår, men självklart så förstördes det av ett par meningar. Nu är jag på botten igen och måste försöka ta mig upp därifrån. Är en jävla ensam själ just nu. Mina planer för helgen sprack dessutom rätt rejält.


Just nu så har jag rast och resten av barnen/personalen är och fotograferar sig, jag slap vara med vilket var skönt. Ikväll så är det fixarkväll här, då ska det städas och fixas till nya saker här på skolan. Det blir barn, föräldrar och perosnal som ska hjälpas åt. Blir tråkigt, vill bara härifrån. Dessutom så är det skitväder! Det blåser och duggregnar lite då och då. Skulle hellre sitta nerbäddad i sängen framför en bra film och en kopp varm te.

20 september- de gör ju ändå ingen nytta!


Ett djur som jag bara inte tål är fästingen. De gör dessutom ingen nytta på jorden! Vid min stora förvåning hittade jag nyss en pytteliten fästing som satt i mitt knäveck. Inte världens bästa ställe att sitta på och klumpigt av mig får jag inte ut hela. CRAP! Har försökt med allt, men nepp..fortfarande något litet  svart där inne i huden. Jag hittar inte så värst mycket info om vad som kan hända, men får helt enklet hålla stenkoll på svulnaden. Är väl bara att gå och hoppas på att jag inte får Borelia eller tbe, vore ju tragiskt. Har väl allt som allt haft tre fästingar som suttit fast på mig, lika äckligt varje gång. Men sen har jag haft cirka 500 på skor och byxor på en och samma dag, det var då verkligen inte trevligt! Jag hade troligtvis råkat trampa i något fästingbo eller rådjurslya. Har aldrig haft sådan panik någongång, satt på trappan och grät. Jag hade verkligen tur den gången för jag fick inte en enda på kroppen. ush nu börjar det klia överallt.


Om man kollar in Michael Jacksons musikvideor på youtube, så har typ alla över 1 000 000 visningar! Vad säger det om poplägenden?! Jo att han är och var grymt omtyckt!

Detta är ett liveklipp från 1987- låt Thriller



tillbaka till skolan..


Nu har jag kommit hem från affären och en tur ute på skutfältet, ja fråga mig inte varför. Anledning till att jag hamlade där var nog för att jag råkade sitta på moppen helt enkelt. Är i alla fall riktigt härligt väder idag och jag frös inte ett dugg. På min lilla tripp kände jag mig lite som Alice i underlandet! Helt vilsen, men också nyfiken åkande i en skog med en massa svampar överallt. Att åka flakmoppe ner från en brant sten/rotväg kan ju vara roligt, men också rätt så läskigt. Satt tyst för mig själv och sa "dör jag så dör jag", "Jag är ju bara 21 år", "Inte igen" mm. Jag överlevde i alla fall!


I natt for jag tillbaka till skoltiden, det var minnen från årskurs 1 till och med 5. Jag liksom tittade tillbaka på den person som jag var då och jag kan liksom inte förstå vad som hände med mig. Har inga minnen av att jag var feg och rädd för människor då. Jag uppträdde med mina kompisar i skolan(flera gånger), jag pratade med alla, eller? Det skulle vara intressant att höra hur jag var då, jag kanske var samma person då fast att jag kanske inte märkte av det.
Det var när jag kom upp till högstadiet som jag förändrades. Jag tappade självförtoende och jag stängde liksom in mig. Jag kände mig bara trygg med mina vänner. Varför?! Var det för att jag plötsligt blev kallad fet, hora, idiot och en massa mer av några löjliga tjejer i 6:an? Kan ha lite med det, men tror fortfarande att det beror på något mer än så.
I dag känner jag mig vild och jag känner att jag saknar den där tjejen jag en gång i tiden var. Det känns som jag skulle kunna göra exakt vad jag vill och att jag till och med skulle kunna hålla tal för flera hundra människor. Men det är idag det, kanske ser helt annorlunda ut imorn. :(


Just nu sitter jag och funderar på vad jag ska göra med mina naglar, är hemskt trött på den babyblåa färg som jag har på dem nu. Jag vill ha en massa nya färger nu! 


Varför inte sätta färg på tillvaror? Nr.3 från de blå nyanserna använder jag idag.

Senare ska jag ställa mig och göra Tacopaj! Blev bara så himla sugen på det när jag var i affären.



19 september- det bara är så


Gillar inte helgerna här ute, de blir liksom så ensamma och tråkiga. Det finns nämligen inte så mycket att göra härute, allt är typ stängt. Det blir i alla fall en tripp till affären(innan den stänger) och sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra.

Jag har ju jobbat en del på förskolan här ute, som vikarie. Nu kommer en arbetskollega att ta tjänstledigt i två veckor, vilket hon verkligen behöver och då kommer jag att få jobba i stället för henne. Så TVÅ veckors jobb har jag framför mig!! Dessutom så är det fritids efter klockan tolv-ett som gäller, vilken är det roligaste med jobbet.


Jag skriver mer när jag kommer hem

Hej så länge

Gårdagens avsnitt


Gårdagens avsnitt av True Blood!



16 september- tripp till fastlandet


Idag så har jag lämnat ön! Jag har tagit båten till fastlandet, var nästan så att jag ville kyssa marken när jag kom iland. Okej, kanske överdrev en aning där...men det var i alla fall trevligt när man suttit fast på ön i två veckor. For in för att lämna ett bibliotekskort, fika lite med syrran och hämta post. Nu är jag tillbaka på ön igen och imorn väntar jobb.

En sak stör mig, de människor som sätter på gatlycktorna klockan tre på dagen! Då behövs det ju verkligen inte, dumma slösare!

I kväll så blir det det vanliga på teven! ;)
Nu ska jag titta på Samantha, det där bra programmet på kanal fyra.

 What A Feeling By Agnes




12 september- ville bli miljonär som liten..HAHA, så bra har det gått!


Sitter fortfarande kvar på ön..har en vecka kvar att jobba. Efter det vet jag inte vad jag ska göra, men det känns jobbigt att behöva bli kvar här.
Problemet med mitt liv är att jag VERKLIGEN vill bli något, jag vill inte bli en vanlig svensson, med de tre V:en. Då kommer man till vad jag skulle kunna göra..försöker komma på ifall jag är bra på något, men det är jag inte. Det finns en del saker som jag är meddelmåttig bra på, men har liksom inga talanger på något vis. Jag kan varken måla,skriva,sjunga och jag är inte bra på skolämnen..så vad ska man hitta på? Självklart så kan man börja från ruta ett och bara ta ett jobb som erbjuds, men antar att jag är allt för kräsen för det. Vill inte slösa bort en massa tid på något jag inte vill syssla med i framtiden. Jag vet att det låter sjukt dumt det jag säger, men jag vill verkligen försöka hitta rätt på än gång(och detta gäller inte bara jobb). Jag har provat med skrivande,smyckedesign, datordesign och försöker just nu med kläddesign. Är svårt det där, för jag vet att jag vill hålla på med något kreativt. Hade ju en tanke på make-up utbildning med det blev ju tyvärr inget av, pga brist på pengar. Dit jag vill komma är att jag vill hitta mitt "rätta jag"!
Sen har jag också gjort mig osamms med 40%av min familj, så det känns ju inte så kul det heller. Är väldigt glad att jag har mina vänner just nu, för de är verkligen ett stöd. 

Nog snackat nu..pannan är uppe i 70grader och jag kan äntligen kliva in i duschen! Sen ska jag ta moppen iväg till gruvan och handla lite.

XoXo


3 avsnittet


Dagens True Blood avsnitt finns här.



9 september


Jag undrar om Sverige ska göra mål någongång mot Malta..är bara 10 minuter kvar nu och det står 0-0.

Idag på jobbet så gick nog alla runt och gäspade. Jag undrar om det är något med luften för många som jag pratat med säger att de har varit så trötta i flera dagar, liksom jag. Skumt det där. Kanske beror på att hösten är påväg och sommaren/semestern är slut.

Det känns som det var något speciellt som jag skulle ta upp, men just nu så står det still i huvudet. A ja..var säkert inget viktigt eftersom jag inte kommer ihåg det.

Ikväll är det TRUE BLOOD!JIPPI!!! Lägger upp länk till avsnittet senare ikväll.

♥ Cissi


6 september


Ännu en dag som man är ledig på. Det är otroligt svårt att hitta på något i det här tråkiga väder, ute på en ö. Högst upp på min garderob så ligger det en massa tyg vilket ger mig en ideé, kanske kanske att jag skulle ge mig på symaskinen och göra någonting utav det. Det är ändå ingen som kommer att sakna det. Sen så är jag kanske inte världens bästa sömmerska, men det skadar kanske inte att prova. Har ju ändå inte mycket annat för mig.

Nu så ska jag gå ner till pannan och kolla så att det brinner! Det krävs lite jobb för att man ska kunna ta sig en dusch här ute. Kanske att jag lägger upp lite bilder från i sommras senare, men lovar inget. 

The Fray-How to save a life

En av mina favoritlåtar

♥ Cissi



5 september


Så var det lördag, en riktigt tråkig lördag :(
Jag känner mig dessutom väldigt, väldigt trött..vilket kan bero på att jag gick upp vid sju. Och gissa vad, jag och filip behövde inte hjälpa till! Känns ju lagom kul när man gått upp tidigt på en lördag. Men men..ska inte klaga.
Förutom det har jag inte gjort särskilt mycket. Gjorde nyss en kladdkaka, det är ju lördag och vi hade ingenting gott här i huset. Så efter en vecka utan choklad så får jag kladdkaka! Det är egentligen sjukt hur jäkla beroende man är choklad. Nu sitter jag bara och funderar om det går något bra på teven i kväll..med kanaler som 1,2,4 och 6 så har man inte mycket till valmöjligheter. Hoppas hoppas att det går något bra! Känns nördigt att sitta framför en lördagskväll. Det har bara gått 5 dagar sedan jag åkte ut hit och det känns redan som om det var veckor sen jag träffade en massa människor. Självklart är jag inte ensam, men brukar vara så fullt annars med systrar och djur.
Jag vet inte hur länge jag blir kvar här, morsan har nämligen sparkat ut mig..så dit är jag inte välkommen. Det kommer väl att bli ännu en jäkla vinter här ute! Hatar det!!!! Känner mig så ensam här på ön.

Nepp, nu ska jag kolla tv tablån.


I Gotta Feeling


♥ Cissi



4 september


Idag så har jag jobbat hela dagen, kändes en aning tröttsamt att jobba till klockan fem en fredag. Men det är rätt så trevligt att jobba där jag gör och speciellt då jag får ha hand om fritidset mellan ett och fyra.

Imorn blir det upp tidigt, för att slänga skräp. Japp SKRÄP! Låter inte så lockande jag vet, men ska hjälpa till med att slänga en massa skrot mm som bara legat här på tomten. Och självklart så kommer båten(som man ska slänga allt på) tidigt. Så klockan åtta skulle den vara här, tror jag i alla fall.

Aja, nu är det slutsnackat för min del.
Nu blir det
Smallville.

♥ Cissi


3 september


Igår så var det den andra delen av min nya favoritserie, tryck här för att ta en titt.

En söt konversation mellan mig och min plutt till bror.
Han- Finns det dammråttor?
Jag-Ja, det gör det.
Han ser en aning frågande ut.
Jag-Filip, vet du vad en dammråtta är för något?
Han-Ja, det är råttor med damm på sig.
Jag- Hahaha..jaså du.

Jag vill ut och resa, speciellt till ett ställe! En plats som jag bestämt att jag verkligen vill besöka någongång, nämligen Grekland. Jag skulle vilja åka runt till Aten, Santorini och flera andra ställen. Jag menar, kolla vad vackert!

  





Nu ska jag snart gå ner och bjuda/äta äppelpaj som jag bakade innan maten. Ska bli lite smaskigt.

You know you love me!
xoxo Gossip Girl
MOhahaha.


2 september


Imorn drar jag ut till ön åter igen. Självklart så är det jobb som väntar, är rätt så skönt att jag fått så mycket jobb  därute(måste ju kunna betala räkningarna). Så nu hoppas jag på fint väder i två veckors tid.

Föresten, igår så var det något väldigt konstigt med alla djur. Det var smockat med småflugor överallt, min katt(som är vuxen) skulle upp på mitt huvud flera gånger:S, alla syrrans fiskar dog, ena våran kyckling attackerade den andra, vilket hon aldrig gjort tidigare. Det var en konstig dag helt enkelt.

Idag så är det True Blood! Längtar till klockan 22.00.

Paparazzi-Lady Gaga



RSS 2.0