tråkig info

Igår så hade jag en väldigt irriterande mirgän och den gjorde att jag sov skitdåligt+att jag hade svag huvudvärk i morse när jag vaknade. Sen så blev den ju självklart värre och dessutom känns det skumt i magen...tror jag börjar bli sjuk. Känns som jag haft feber hela dagen, vill inte bli sjuk nu..har inte tid med det.

Nu börjar strax min lektion igen. Loggar kanske in senare.
Ha det!

Cissi


vi ser det snöa, vi ser det snöa...

Oj Oj Oj..vad mycket snö det har kommit! Det är ju nästan så att man kan lägga sig ner i den och försvinna.
Idag så ska jag göra något med håret, nämligen färga det lite :) soft soft.

Ha en sjukt bra vinterdag! Tänk på att klä er ordentligt om ni ska gå ut, för annars så kan ni bli sjuka.
Hej fadiruttanlej!


Cissi

jag med spökbil


Jag har föresten slutat bry mig om att det är snö ute,
visst vill jag ha vår och värme...men det går ju inte fortare för att klagar.

Klipp klipp

Idag så ska jag nog ta mig en tripp ner till centrum och kolla om de har någon klipptid. Var nästan ett halvår sedan jag klippte mig(skäms på mig!), så mina toppar är rätt så slitna. Men det knäppaste är att jag drar mig för att gå till frisören, just för att jag vet att de kommer att klaga och att de kommer att vilja klippa bort halva håret. A ja..antar att det är bättre att göra det så snart som möjligt, bättre halva håret än hela.
Sen är det ju det jobbiga kvar, ska jag bara toppa eller ska jag slingra/färga också? Får ta och kolla igenom lite tidningar och se om jag får några bra förslag.

♥ Cecilia


jobbiga drömmar

God morgon! Är sjukt seg idag, inget jobb idag heller tyvärr.

Inatt drömde jag något som kändes så verkligt. Jag drömde att jag fick en dotter som jag döpte till Gabriella, hon var sjukt söt och fin.Hennes små fingrar och fötter. Ush..gillar inte att drömma sådanna saker, då blir man bara ledsen när man vaknar upp och allt är borta. Det är andra gången nu som jag drömmer om barn, så praktiskt taget så har jag förlorat två stycken små knoddar, eftersom de alltid känts så verkliga. Jag tror att det är de nyfödda små krabaterna i min vänskapskrets som påverkar min hjärna lite.

Igår så var det kallt och dum som jag var så hade jag bestämt mig för att låna syrrans svarta kappa. Fick försöka hålla mig för att inte snacka darrspråket, när jag pratade med min kurskollega. Neh så här efter så blir det min köttbullejacka! En stor Everestjacka som gör så att jag ser ut som en kort och tjock köttbulle.

♥ Cecilia

:)



Idag står det labration:photoshop.Kan det bli en bättre dag,
älskar att leka i photoshop, så det här lär ju bara bli grymt kul!

Nu ska jag käka lite, göra mig i ordning och sedan börja dra mig sakta till skolans bibliotek.Har lite böcker på min litteraturlista som måste fixas fram :)

Mmmm...gott gott i gott gott


Lite eget gjort chokladgodis och en blåbärssmoothie sitter aldrig fel.
Jag har börjat göra en hel del smoothie på senaste, är ju både gott
och rätt så nyttgt.Tyvärr så får jag inte ha det ifred, eftersom mina
syskon också blivit galna i det, haha.

Självklart så ska man ju vara "tuff"!

Satt för ett tag sedan på perrongen i haninge och studerade människor, väldigt intressant vill jag säga. Det fanns bland annat Ghottare; två långa, smala killar med långa svarta kappor och de såg helt vilsna ut. Dessutom så såg de helt hjälplösa och väldigt snälla ut, de skulle då inte skrämma mig om jag mötte de i en mörk gränd.
Sedan fanns de hårdrockarna, de med skinvästar eller jeansjackorna. De, däremot såg faktiskt en aning läskiga ut, de till och med titta lite snett på de två ghottarna som stod tryckta i ett hörn.
Såklart fanns det också "wanna be gangster" typer, som klättrar ner på perrongen och har sig...springer ut på isen och latjar. Ett tag så önskade jag att isen skulle spricka, för hur dum får man bli när man bestämmer sig för att ta promenad på där när det är plusgrader. Efter deras lilla promenad klättrade de upp på perrongen igen och hade jättekul åt saken. Vilka"Tuffingar"!
Så har vi ju också vuxna människor som tänker lika dant, vilket är lite roligt. De har samma väskor, på samma sätt(resväskor alltså), samma typ av kläder och man hade ärligt talat kunnat tro att de kände varandra.
Jag tycker att det är fler som har sin egna lilla stil nu för tiden, vilket är riktigt kul!


Sitter och väntar på att de ska ringa från jobbet och behöva hjälp.Mamma sa att hon skulle ringa 07.30 om de behövdes, vilket det troligtvis skulle. Så jag var duktig och gick upp 06.30...och än har det inte ringt. Vad glad man blir..:(
A ja..då får jag i alla fall tid att fixa lite med skolarbete.

Idag känner datorn för att protestera lite..så det går grymt seg att komma in på sidor med mera.


MAROON 5-SECRET

Watch the sunrise
Say your goodbyes
Off we go
Some conversation
No contemplation
Hit the road

Car overheats
Jump out of my seat
On the side of the highway, baby
Our road is long
Your hold is strong
Please don't ever let go, oh no

I know I don't know you
But I want you so bad
Everyone has a secret
Oh, can they keep it?
Oh no, they can't

I'm driving fast now
Don't think I know how to go slow
Where you at now
I feel around
There you are

Cool these engines
Calm these jets
I ask you how hot can it get
And as you wipe off beads of sweat
Slowly you say, I'm not there yet

I know I don't know you
But I want you so bad
Everyone has a secret
Oh, can they keep it?
Oh no, they can't

I know I don't know you
But I want you so bad
Everyone has a secret
Oh, but can they keep it?
Oh no, they can't

Kärlek eller begär?

naloks

Sitter och funderar på vad som gjorde att jag bestämde mig för att åka så himla tidigt till skolan...nu är det visserligen bara en timme kvar tills lektionen börjar, men har inte mycket att göra alltså. Nu har jag i alla fall fått lite ordning på det som jag skulle fixa, känns skönt. Idag så står det intervju+fotografering på schemat, blir säkert kul. Ja a...nu ska jag kika in på facebook lite granna och sedan läsa igenom en massa bloggar. Mors galosch!

Tandläkarbesöket avklarat!


Idag så var jag iväg till tandläkeren dåra..hade en annan än vanligt, en tjej som var väldigt ung och trevlig. Dessutom så blev det väldigt billigt, med de nya kostnaderna med mera. Fick betala 195:-!! Billigt eller hur??
Och alldeles strax ska jag ge mig iväg till skolan, som visserligen börjar klockan 18.00. Ska fixa lite datasaker innan och äta med mera.

Åh jag känner mig på så gott humör, vet inte varför men är bara så glad idag. :D
Ha en trevlig dag allihopa(är dock inte så många som läser min blogg, men till er som gör)! Hihi


Amy Macdonald

Det här låten spelas mycket nu förtiden i min Mp3, diggar verkligen hennes röst!


/Cecilia

På rätt väg..

Känns som de senaste åren har gått i raketfart, man har växt upp och blivit "vuxen".  Tänker tillbaka då man gick i ettan-femman och var bara barnet, man behövde inte oroa sig för jobbsituationer, boende och sådanna där vuxen saker...man var liksom fri då. Nu så har fyra av mina gamla klasskamrater fått barn, en del är förlovade, vissa ute och reser, vissa har lämnat stockholm och så finns också de som flyttat utomlands. Själv bor man fortfarande hemma(i samma lilla förort som man alltid har gjort), jobbar på en förskola och pluggar kvällstid...tänk vad livet ser olika ut för vardera människa. Det positiva är att jag faktiskt mår grymt bra! Känner äntligen att jag lever,kanske inte världens bästa liv dåra, men ja lever och kan göra som jag själv vill. Jag har lättare med människor, har ju alltid haft svårt med den biten. Jag kan vara mig själv för folk jag inte känner. Jag gör hela tiden framsteg, vilket gör mig glad inuti. Jag har också kommit underfund med vad jag vill syssla med i framtiden och det är ett stort steg! Känns fruktansvärt skönt. Och för cirka ett år sedan så blev jag "kär", så fort någon kille sa något fint/snällt om mig, måste nog erkänna att jag varit en aning desperat på den fronten. Men nu känns det annorlunda, jag har inte bråttom. Jag kommer att hitta någon så småning om, jag tänker inte söka efter någon. Jag  har bestämt mig för att lägga ner tiden på jobb och skola i stället, sånt som faktiskt för tillfället är viktigare. Jag har börjat tro mycket  på ödet och att allt har en mening, känns på något vis mycket enklare så.
Nu ska jag spruta i mig Otrivin,ta en tripp förbi toaletten(ja till och med jag går faktiskt på toaletten)och sedan krypa ner i min smått obekväma säng och soooova.

Det var de nyaste uppdateringarna från Cissi. Ha en forsatt härlig morgon!

<3



/Cissi

jag säger bara...

Fredag fredag underbara fredag!

Bilder

Eskilstuna i svart-vitt










Imorn så bär det iväg till E-tuna

Det blev inga bilder, har inta haft tid. Har haft fullt upp med jobb och hämtning av lillebrorsan.
Imorn så bär det av till Eskilstuna! Längtar längtar :D måste dock sätta fart att packa :/
Blir rätt så stressigt imorn så måste fixa det mesta idag...imorn blir det nämligen jobb och lite sminkshopping som måste fixas innan jag åker. Stress stress.



/Cecilia

money money

Har vart iväg till bankkontoret idag, gick prima att fixa det där med dosan! Tog mig väl sisådär 2-3 minuter eller så..

Här om dagen slog det mig en sak...nämligen det här med pensionsparadet. Självklart är det ju en riktigt bra sak, men tänk om jag inte lever så länge? Tänk om jag lever, vi säger till 30, ska jag då gå runt och spara alla mina pengar i olika sparkonton? och sen gå mista av de pengarna.Jag vet att det jag säger nu låter barnsligt, men ärligt talat...jag kan ju liksom dö imorgon och då gör pengarna ingen nytta. På ett sätt tycker jag att man ska passa på och leva livet, och som sagt "Allt kostar pengar"!Sen förstår jag ju att det är en bra grund att stå på, när man kliver ur arbetslivet. Det är en knepig fråga det där.

Nepp, nu ska jag iväg och hämta gullisen på förskolan!
Sätter ut lite bilder senare =)

RSS 2.0